AU FAUBOURG DE BRUGES

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • AU FAUBOURG DE BRUGES
Private companiesEducational Services • AU FAUBOURG DE BRUGES

Contactgegevens AU FAUBOURG DE BRUGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU FAUBOURG DE BRUGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU FAUBOURG DE BRUGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOTLAND 19; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56259596 (+32-56259596) 56259596 (+32-56259596)

Fax (fax): +32 (84) 804-77-11 +32 (84) 804-77-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU FAUBOURG DE BRUGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU FAUBOURG DE BRUGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU FAUBOURG DE BRUGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU FAUBOURG DE BRUGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU FAUBOURG DE BRUGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU FAUBOURG DE BRUGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU FAUBOURG DE BRUGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU FAUBOURG DE BRUGES
Products information AU FAUBOURG DE BRUGES

BTW identificatienummer (tax): BE03759490966
Ondernemingsnummer: 9393005371
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU FAUBOURG DE BRUGES
(Get full report from official database of BE for AU FAUBOURG DE BRUGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU FAUBOURG DE BRUGES
Addition kinds of activities for AU FAUBOURG DE BRUGES

14819903. Pompen of afvoer, nonmetallic minerale mijnen | Pumping or draining, nonmetallic mineral mines
16239905. Pompstation constructie | Pumping station construction
30810102. Fotografische en röntgenfilm en vel | Photographic and x-ray film and sheet
36740208. Monolitische geïntegreerde schakelingen (vaste toestand) | Monolithic integrated circuits (solid state)
51479904. Vlees, vers | Meats, fresh

Werken bij AU FAUBOURG DE BRUGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU FAUBOURG DE BRUGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU FAUBOURG DE BRUGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU FAUBOURG DE BRUGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van AU FAUBOURG DE BRUGES in sociale netwerken
Look for responds of AU FAUBOURG DE BRUGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU FAUBOURG DE BRUGES. Laat een reactie achter voor AU FAUBOURG DE BRUGES. AU FAUBOURG DE BRUGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU FAUBOURG DE BRUGES. Leave a respond for AU FAUBOURG DE BRUGES. AU FAUBOURG DE BRUGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU FAUBOURG DE BRUGES op de google maps. Adres en contacten AU FAUBOURG DE BRUGES
Location of AU FAUBOURG DE BRUGES on the google maps. Address and contacts of AU FAUBOURG DE BRUGES

Andere gerelateerde bedrijven als come AU FAUBOURG DE BRUGES AU FAUBOURG DE BRUGES: Parisiennes (Les) | COIFFURE ODETTE | MUTUALIT? DES TRANSPORTS ET DES COMMUNICATIONS | Van den Bossche Norma | Napoleon

Other related companies as AU FAUBOURG DE BRUGES: Parisiennes (Les) | COIFFURE ODETTE | MUTUALIT? DES TRANSPORTS ET DES COMMUNICATIONS | Van den Bossche Norma | Napoleon

AU FAUBOURG DE BRUGES is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU FAUBOURG DE BRUGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03759490966. Het bedrijf AU FAUBOURG DE BRUGES bevindt zich op het adres: ROOTLAND 19; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van AU FAUBOURG DE BRUGES is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU FAUBOURG DE BRUGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU FAUBOURG DE BRUGES, openstaande posities, locatie van AU FAUBOURG DE BRUGES op de kaart.

AU FAUBOURG DE BRUGES is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU FAUBOURG DE BRUGES, company assigned to the tax number BE03759490966. The company AU FAUBOURG DE BRUGES is located at the address: ROOTLAND 19; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of AU FAUBOURG DE BRUGES is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AU FAUBOURG DE BRUGES is not available. You also can look at reviews of AU FAUBOURG DE BRUGES, open positions, location of AU FAUBOURG DE BRUGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU FAUBOURG DE BRUGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU FAUBOURG DE BRUGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU FAUBOURG DE BRUGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU FAUBOURG DE BRUGES, employees, financial statistics.