A L'IMAIGE NOSTRE-DAME

Contactgegevens A L'IMAIGE NOSTRE-DAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A L'IMAIGE NOSTRE-DAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

A L'IMAIGE NOSTRE-DAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MARCH? AUX HERBES 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22194249 (+32-22194249) 22194249 (+32-22194249)

Fax (fax): +32 (14) 157-40-92 +32 (14) 157-40-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A L'IMAIGE NOSTRE-DAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A L'IMAIGE NOSTRE-DAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A L'IMAIGE NOSTRE-DAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A L'IMAIGE NOSTRE-DAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A L'IMAIGE NOSTRE-DAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A L'IMAIGE NOSTRE-DAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A L'IMAIGE NOSTRE-DAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A L'IMAIGE NOSTRE-DAME
Products information A L'IMAIGE NOSTRE-DAME

BTW identificatienummer (tax): BE01784698486
Ondernemingsnummer: 4423339843
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A L'IMAIGE NOSTRE-DAME
(Get full report from official database of BE for A L'IMAIGE NOSTRE-DAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor A L'IMAIGE NOSTRE-DAME
Addition kinds of activities for A L'IMAIGE NOSTRE-DAME

5611. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
122200. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
07230504. Boommoeren (algemeen) hulling en schelpdiensten | Tree nuts (general) hulling and shelling services
23690401. Buntings, zuigelingen ' | Buntings, infants'
28340803. Jodium, tinctuur van | Iodine, tincture of
28420403. Industriële plant ontsmettingsmiddelen of deodoranten | Industrial plant disinfectants or deodorants
34990400. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
36219909. Windmolens, elektrische generatie | Windmills, electric generating

Werken bij A L'IMAIGE NOSTRE-DAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A L'IMAIGE NOSTRE-DAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A L'IMAIGE NOSTRE-DAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A L'IMAIGE NOSTRE-DAME. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

Zoek naar antwoorden van A L'IMAIGE NOSTRE-DAME in sociale netwerken
Look for responds of A L'IMAIGE NOSTRE-DAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor A L'IMAIGE NOSTRE-DAME. Laat een reactie achter voor A L'IMAIGE NOSTRE-DAME. A L'IMAIGE NOSTRE-DAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A L'IMAIGE NOSTRE-DAME. Leave a respond for A L'IMAIGE NOSTRE-DAME. A L'IMAIGE NOSTRE-DAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A L'IMAIGE NOSTRE-DAME op de google maps. Adres en contacten A L'IMAIGE NOSTRE-DAME
Location of A L'IMAIGE NOSTRE-DAME on the google maps. Address and contacts of A L'IMAIGE NOSTRE-DAME

Andere gerelateerde bedrijven als come A L'IMAIGE NOSTRE-DAME A L'IMAIGE NOSTRE-DAME: GROUPE ARGENTA | DANDRIFOSSE | C.P.A.S. | DANIEL VAN RYSSEL | FRITUUR HERMAN

Other related companies as A L'IMAIGE NOSTRE-DAME: GROUPE ARGENTA | DANDRIFOSSE | C.P.A.S. | DANIEL VAN RYSSEL | FRITUUR HERMAN

A L'IMAIGE NOSTRE-DAME is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A L'IMAIGE NOSTRE-DAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01784698486. Het bedrijf A L'IMAIGE NOSTRE-DAME bevindt zich op het adres: RUE DU MARCH? AUX HERBES 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van A L'IMAIGE NOSTRE-DAME is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A L'IMAIGE NOSTRE-DAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A L'IMAIGE NOSTRE-DAME, openstaande posities, locatie van A L'IMAIGE NOSTRE-DAME op de kaart.

A L'IMAIGE NOSTRE-DAME is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is A L'IMAIGE NOSTRE-DAME, company assigned to the tax number BE01784698486. The company A L'IMAIGE NOSTRE-DAME is located at the address: RUE DU MARCH? AUX HERBES 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of A L'IMAIGE NOSTRE-DAME is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A L'IMAIGE NOSTRE-DAME is not available. You also can look at reviews of A L'IMAIGE NOSTRE-DAME, open positions, location of A L'IMAIGE NOSTRE-DAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A L'IMAIGE NOSTRE-DAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A L'IMAIGE NOSTRE-DAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A L'IMAIGE NOSTRE-DAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A L'IMAIGE NOSTRE-DAME, employees, financial statistics.