A L'ECO TAVERNE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • A L'ECO TAVERNE
Private companiesMotion Pictures • A L'ECO TAVERNE

Contactgegevens A L'ECO TAVERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A L'ECO TAVERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A L'ECO TAVERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. COMMANDANTS BORL?E 45; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10814526 (+32-10814526) 10814526 (+32-10814526)

Fax (fax): +32 (53) 634-38-93 +32 (53) 634-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A L'ECO TAVERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A L'ECO TAVERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A L'ECO TAVERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A L'ECO TAVERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A L'ECO TAVERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A L'ECO TAVERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A L'ECO TAVERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A L'ECO TAVERNE
Products information A L'ECO TAVERNE

BTW identificatienummer (tax): BE06319580078
Ondernemingsnummer: 4922943115
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A L'ECO TAVERNE
(Get full report from official database of BE for A L'ECO TAVERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A L'ECO TAVERNE
Addition kinds of activities for A L'ECO TAVERNE

281902. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
513702. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
615900. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
51691002. Koolteer-producten, primaire en intermediaire | Coal tar products, primary and intermediate

Werken bij A L'ECO TAVERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A L'ECO TAVERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A L'ECO TAVERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A L'ECO TAVERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van A L'ECO TAVERNE in sociale netwerken
Look for responds of A L'ECO TAVERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A L'ECO TAVERNE. Laat een reactie achter voor A L'ECO TAVERNE. A L'ECO TAVERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A L'ECO TAVERNE. Leave a respond for A L'ECO TAVERNE. A L'ECO TAVERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A L'ECO TAVERNE op de google maps. Adres en contacten A L'ECO TAVERNE
Location of A L'ECO TAVERNE on the google maps. Address and contacts of A L'ECO TAVERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come A L'ECO TAVERNE A L'ECO TAVERNE: KBC | DELEU V. | Arts Martiaux Yama-Arashi | FA. MESKENS | PROVINCIE LIMBURG DIENST CULTUUR

Other related companies as A L'ECO TAVERNE: KBC | DELEU V. | Arts Martiaux Yama-Arashi | FA. MESKENS | PROVINCIE LIMBURG DIENST CULTUUR

A L'ECO TAVERNE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A L'ECO TAVERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319580078. Het bedrijf A L'ECO TAVERNE bevindt zich op het adres: AV. COMMANDANTS BORL?E 45; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van A L'ECO TAVERNE is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A L'ECO TAVERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A L'ECO TAVERNE, openstaande posities, locatie van A L'ECO TAVERNE op de kaart.

A L'ECO TAVERNE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A L'ECO TAVERNE, company assigned to the tax number BE06319580078. The company A L'ECO TAVERNE is located at the address: AV. COMMANDANTS BORL?E 45; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of A L'ECO TAVERNE is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A L'ECO TAVERNE is not available. You also can look at reviews of A L'ECO TAVERNE, open positions, location of A L'ECO TAVERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A L'ECO TAVERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A L'ECO TAVERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A L'ECO TAVERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A L'ECO TAVERNE, employees, financial statistics.