MAISON DU BOURGOGNE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • MAISON DU BOURGOGNE
Private companiesTransportation Equipment • MAISON DU BOURGOGNE

Contactgegevens MAISON DU BOURGOGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DU BOURGOGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DU BOURGOGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CAPITAINE FERNEMONT 7; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71778274 (+32-71778274) 71778274 (+32-71778274)

Fax (fax): +32 (68) 411-32-61 +32 (68) 411-32-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DU BOURGOGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DU BOURGOGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DU BOURGOGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DU BOURGOGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DU BOURGOGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DU BOURGOGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DU BOURGOGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DU BOURGOGNE
Products information MAISON DU BOURGOGNE

BTW identificatienummer (tax): BE07599761962
Ondernemingsnummer: 1963500976
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Spiritueux,Vins. Services: Ouvert le Week-End.. Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: BOISSONS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DU BOURGOGNE
(Get full report from official database of BE for MAISON DU BOURGOGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DU BOURGOGNE
Addition kinds of activities for MAISON DU BOURGOGNE

083199. Bosproducten, nec | Forest products, nec
282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
20389904. Franse toast, bevroren | French toast, frozen
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
31119901. Fancy of exotische leer, nec | Fancy or exotic leathers, nec
34410000. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers

Werken bij MAISON DU BOURGOGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DU BOURGOGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DU BOURGOGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DU BOURGOGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

Zoek naar antwoorden van MAISON DU BOURGOGNE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DU BOURGOGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DU BOURGOGNE. Laat een reactie achter voor MAISON DU BOURGOGNE. MAISON DU BOURGOGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DU BOURGOGNE. Leave a respond for MAISON DU BOURGOGNE. MAISON DU BOURGOGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DU BOURGOGNE op de google maps. Adres en contacten MAISON DU BOURGOGNE
Location of MAISON DU BOURGOGNE on the google maps. Address and contacts of MAISON DU BOURGOGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DU BOURGOGNE MAISON DU BOURGOGNE: RENATO TANCER | MARCEL JAUMOTTE | CARROSSERIE DEKORT | RONALD GROSEMANS | Baudot J

Other related companies as MAISON DU BOURGOGNE: RENATO TANCER | MARCEL JAUMOTTE | CARROSSERIE DEKORT | RONALD GROSEMANS | Baudot J

MAISON DU BOURGOGNE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DU BOURGOGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07599761962. Het bedrijf MAISON DU BOURGOGNE bevindt zich op het adres: RUE CAPITAINE FERNEMONT 7; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: BOISSONS. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux,Vins. Services: Ouvert le Week-End.. Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van MAISON DU BOURGOGNE is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DU BOURGOGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DU BOURGOGNE, openstaande posities, locatie van MAISON DU BOURGOGNE op de kaart.

MAISON DU BOURGOGNE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DU BOURGOGNE, company assigned to the tax number BE07599761962. The company MAISON DU BOURGOGNE is located at the address: RUE CAPITAINE FERNEMONT 7; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: BOISSONS. List of products are Produits: Spiritueux,Vins. Services: Ouvert le Week-End.. Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of MAISON DU BOURGOGNE is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DU BOURGOGNE is not available. You also can look at reviews of MAISON DU BOURGOGNE, open positions, location of MAISON DU BOURGOGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DU BOURGOGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DU BOURGOGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DU BOURGOGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DU BOURGOGNE, employees, financial statistics.