Fank L

Contactgegevens Fank L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fank L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fank L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rodter Straße 102 4780 Saint-Vith, België

Telefoon (phone): +32 (86) 724-69-93 +32 (86) 724-69-93

Fax (fax): +32 (65) 544-77-92 +32 (65) 544-77-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fank L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fank L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fank L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fank L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fank L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fank L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fank L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fank L
Products information Fank L

BTW identificatienummer (tax): BE06075134277
Ondernemingsnummer: 7374542236
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Fank L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fank L
(Get full report from official database of BE for Fank L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fank L
Addition kinds of activities for Fank L

3211. Vlakglas | Flat glass
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
22530506. Kostuums, breien | Suits, knit
72990200. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij Fank L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fank L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fank L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fank L. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

Zoek naar antwoorden van Fank L in sociale netwerken
Look for responds of Fank L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fank L. Laat een reactie achter voor Fank L. Fank L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fank L. Leave a respond for Fank L. Fank L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fank L op de google maps. Adres en contacten Fank L
Location of Fank L on the google maps. Address and contacts of Fank L

Andere gerelateerde bedrijven als come Fank L Fank L: TAHRI TAHAR | AIR-CONCEPT-SCHROYEN P | GEERT VAN CAUWENBERGH | IMMO DE SMET | FA. WATTIER

Other related companies as Fank L: TAHRI TAHAR | AIR-CONCEPT-SCHROYEN P | GEERT VAN CAUWENBERGH | IMMO DE SMET | FA. WATTIER

Fank L is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fank L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075134277. Het bedrijf Fank L bevindt zich op het adres: Rodter Straße 102 4780 Saint-Vith. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Fank L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fank L is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fank L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fank L, openstaande posities, locatie van Fank L op de kaart.

Fank L is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fank L, company assigned to the tax number BE06075134277. The company Fank L is located at the address: Rodter Straße 102 4780 Saint-Vith. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Fank L were not found.
The main activity of Fank L is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fank L is not available. You also can look at reviews of Fank L, open positions, location of Fank L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fank L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fank L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fank L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fank L, employees, financial statistics.