LA FERME DE DRY HAMPTAY

Contactgegevens LA FERME DE DRY HAMPTAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA FERME DE DRY HAMPTAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA FERME DE DRY HAMPTAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES GROTTES 46; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84378231 (+32-84378231) 84378231 (+32-84378231)

Fax (fax): +32 (53) 886-46-26 +32 (53) 886-46-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA FERME DE DRY HAMPTAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA FERME DE DRY HAMPTAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA FERME DE DRY HAMPTAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA FERME DE DRY HAMPTAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA FERME DE DRY HAMPTAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA FERME DE DRY HAMPTAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA FERME DE DRY HAMPTAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA FERME DE DRY HAMPTAY
Products information LA FERME DE DRY HAMPTAY

BTW identificatienummer (tax): BE02024749755
Ondernemingsnummer: 7152893066
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type de Cuisine: Belge,Tavernes.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: ACTIVIT?S R?CR?ATIVES DIVERSES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA FERME DE DRY HAMPTAY
(Get full report from official database of BE for LA FERME DE DRY HAMPTAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA FERME DE DRY HAMPTAY
Addition kinds of activities for LA FERME DE DRY HAMPTAY

0112. Rijst | Rice
541102. Supermarkt | Convenience stores
39140204. Bestek, Nikkel Zilver | Flatware, nickle silver
41119903. Monorails, regelmatige route: behalve amusement en schilderachtig | Monorails, regular route: except amusement and scenic
79970503. Squashclub, lidmaatschap | Squash club, membership

Werken bij LA FERME DE DRY HAMPTAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA FERME DE DRY HAMPTAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA FERME DE DRY HAMPTAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA FERME DE DRY HAMPTAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overijse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van LA FERME DE DRY HAMPTAY in sociale netwerken
Look for responds of LA FERME DE DRY HAMPTAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA FERME DE DRY HAMPTAY. Laat een reactie achter voor LA FERME DE DRY HAMPTAY. LA FERME DE DRY HAMPTAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA FERME DE DRY HAMPTAY. Leave a respond for LA FERME DE DRY HAMPTAY. LA FERME DE DRY HAMPTAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA FERME DE DRY HAMPTAY op de google maps. Adres en contacten LA FERME DE DRY HAMPTAY
Location of LA FERME DE DRY HAMPTAY on the google maps. Address and contacts of LA FERME DE DRY HAMPTAY

Andere gerelateerde bedrijven als come LA FERME DE DRY HAMPTAY LA FERME DE DRY HAMPTAY: Ernelle (l') Pétanque | Enidan (Coiffure) | Lambrechts Guido | KEUKENS DEA PLUS | HUIS SORGELOOSE

Other related companies as LA FERME DE DRY HAMPTAY: Ernelle (l') Pétanque | Enidan (Coiffure) | Lambrechts Guido | KEUKENS DEA PLUS | HUIS SORGELOOSE

LA FERME DE DRY HAMPTAY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA FERME DE DRY HAMPTAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02024749755. Het bedrijf LA FERME DE DRY HAMPTAY bevindt zich op het adres: RUE DES GROTTES 46; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: ACTIVIT?S R?CR?ATIVES DIVERSES. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Tavernes.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air..
De hoofdactiviteit van LA FERME DE DRY HAMPTAY is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA FERME DE DRY HAMPTAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA FERME DE DRY HAMPTAY, openstaande posities, locatie van LA FERME DE DRY HAMPTAY op de kaart.

LA FERME DE DRY HAMPTAY is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA FERME DE DRY HAMPTAY, company assigned to the tax number BE02024749755. The company LA FERME DE DRY HAMPTAY is located at the address: RUE DES GROTTES 46; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: ACTIVIT?S R?CR?ATIVES DIVERSES. List of products are Type de Cuisine: Belge,Tavernes.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air..
The main activity of LA FERME DE DRY HAMPTAY is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA FERME DE DRY HAMPTAY is not available. You also can look at reviews of LA FERME DE DRY HAMPTAY, open positions, location of LA FERME DE DRY HAMPTAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA FERME DE DRY HAMPTAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA FERME DE DRY HAMPTAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA FERME DE DRY HAMPTAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA FERME DE DRY HAMPTAY, employees, financial statistics.