TRIO'S

Contactgegevens TRIO'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRIO'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRIO'S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWPOORTLAAN 75; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58411378 (+32-58411378) 58411378 (+32-58411378)

Fax (fax): +32 (83) 291-24-47 +32 (83) 291-24-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRIO'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRIO'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRIO'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRIO'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRIO'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRIO'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRIO'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRIO'S
Products information TRIO'S

BTW identificatienummer (tax): BE02640258789
Ondernemingsnummer: 9342742919
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type de Cuisine: Fran?aise,Belge.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRIO'S
(Get full report from official database of BE for TRIO'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRIO'S
Addition kinds of activities for TRIO'S

329900. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
358699. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
30691104. Haarspeldjes, rubber | Hairpins, rubber
30890604. Celluloïde producten | Celluloid products
33120304. Platen, staal | Slabs, steel
35569901. Bakkerijmachines | Bakery machinery
50230301. gordijnen | Curtains
50399902. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork

Werken bij TRIO'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRIO'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRIO'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRIO'S. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Magazijnier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inscannen van tekeningen en documenten Correct in- en uitstockeren van goederen Beheersen van diverse SAP-transacties

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Marketing - Student job (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Studaro

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van TRIO'S in sociale netwerken
Look for responds of TRIO'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRIO'S. Laat een reactie achter voor TRIO'S. TRIO'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRIO'S. Leave a respond for TRIO'S. TRIO'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRIO'S op de google maps. Adres en contacten TRIO'S
Location of TRIO'S on the google maps. Address and contacts of TRIO'S

Andere gerelateerde bedrijven als come TRIO'S TRIO'S: Caeyers | DELBAERE G. & ZN | ETIENNE VAN CUTSEM | Verhelst Eli | Hewlett Packard-Tase Research

Other related companies as TRIO'S: Caeyers | DELBAERE G. & ZN | ETIENNE VAN CUTSEM | Verhelst Eli | Hewlett Packard-Tase Research

TRIO'S is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRIO'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02640258789. Het bedrijf TRIO'S bevindt zich op het adres: NIEUWPOORTLAAN 75; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise,Belge..
De hoofdactiviteit van TRIO'S is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRIO'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRIO'S, openstaande posities, locatie van TRIO'S op de kaart.

TRIO'S is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRIO'S, company assigned to the tax number BE02640258789. The company TRIO'S is located at the address: NIEUWPOORTLAAN 75; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise,Belge..
The main activity of TRIO'S is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRIO'S is not available. You also can look at reviews of TRIO'S, open positions, location of TRIO'S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRIO'S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRIO'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRIO'S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRIO'S, employees, financial statistics.