FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

Contactgegevens FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Wibault-Bouchart 23 7620 Brunehaut - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-34-44-57 32-69-34-44-57

Fax (fax): 32-69-34-64-51 32-69-34-64-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL
Products information FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08828308105
Ondernemingsnummer: 1382598876
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

20240103. Ijsmelk, bulk | Ice milk, bulk
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
51720200. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory
87480201. Stadsplanning | City planning

Werken bij FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

 • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ASAP Maritiem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student: Poetsmedewerker werkhal (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een student. Takenpakket: - Je poetst de werkhal - Werken met de poetsmachine - Vuilbakken leggmaken

 • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: aariXa

  Type: Vaste Job

  Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

 • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

 • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Silverfin

  Type: Werfreserve

  You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

 • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Flexijob

  Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. Leave a respond for FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL. FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL
Location of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: Union Sportive Brainoise | JEAN OTS | J'YVA | MARTINE COLMAN | Lohan

Other related companies as FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL: Union Sportive Brainoise | JEAN OTS | J'YVA | MARTINE COLMAN | Lohan

FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08828308105. Het bedrijf FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL bevindt zich op het adres: R. Wibault-Bouchart 23 7620 Brunehaut - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL op de kaart.

FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, company assigned to the tax number BE08828308105. The company FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is located at the address: R. Wibault-Bouchart 23 7620 Brunehaut - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, open positions, location of FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTS P. DELANGUE ET FILS SPRL, employees, financial statistics.