TERRASSE (LA)-Latour SPRL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • TERRASSE (LA)-Latour SPRL
Private companiesWater Transportation • TERRASSE (LA)-Latour SPRL

Contactgegevens TERRASSE (LA)-Latour SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TERRASSE (LA)-Latour SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TERRASSE (LA)-Latour SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand-Rue 2; 6760; Virton, België

Telefoon (phone): 063 57 68 23 (+32-063 57 68 23) 063 57 68 23 (+32-063 57 68 23)

Fax (fax): 063 22 88 78 (+32-063 22 88 78) 063 22 88 78 (+32-063 22 88 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TERRASSE (LA)-Latour SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TERRASSE (LA)-Latour SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TERRASSE (LA)-Latour SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TERRASSE (LA)-Latour SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TERRASSE (LA)-Latour SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TERRASSE (LA)-Latour SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TERRASSE (LA)-Latour SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TERRASSE (LA)-Latour SPRL
Products information TERRASSE (LA)-Latour SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01162322998
Ondernemingsnummer: 2454040527
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Ice-cream parlours; Pizzas

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TERRASSE (LA)-Latour SPRL
(Get full report from official database of BE for TERRASSE (LA)-Latour SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TERRASSE (LA)-Latour SPRL
Addition kinds of activities for TERRASSE (LA)-Latour SPRL

358699. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
20329901. Babyvoeding, inclusief vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Baby foods, including meats: packaged in cans, jars, etc.
30690103. Cultuurbekers, rubber | Culture cups, rubber
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs

Werken bij TERRASSE (LA)-Latour SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TERRASSE (LA)-Latour SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TERRASSE (LA)-Latour SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TERRASSE (LA)-Latour SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van TERRASSE (LA)-Latour SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TERRASSE (LA)-Latour SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TERRASSE (LA)-Latour SPRL. Laat een reactie achter voor TERRASSE (LA)-Latour SPRL. TERRASSE (LA)-Latour SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TERRASSE (LA)-Latour SPRL. Leave a respond for TERRASSE (LA)-Latour SPRL. TERRASSE (LA)-Latour SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TERRASSE (LA)-Latour SPRL op de google maps. Adres en contacten TERRASSE (LA)-Latour SPRL
Location of TERRASSE (LA)-Latour SPRL on the google maps. Address and contacts of TERRASSE (LA)-Latour SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TERRASSE (LA)-Latour SPRL TERRASSE (LA)-Latour SPRL: Olympic Ceintures | Vanackere F | BRUNET-LAGAE | JOZEF VYT | JEAN-CHARLES CARLIER

Other related companies as TERRASSE (LA)-Latour SPRL: Olympic Ceintures | Vanackere F | BRUNET-LAGAE | JOZEF VYT | JEAN-CHARLES CARLIER

TERRASSE (LA)-Latour SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TERRASSE (LA)-Latour SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01162322998. Het bedrijf TERRASSE (LA)-Latour SPRL bevindt zich op het adres: Grand-Rue 2; 6760; Virton. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 828,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Ice-cream parlours; Pizzas.
De hoofdactiviteit van TERRASSE (LA)-Latour SPRL is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TERRASSE (LA)-Latour SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TERRASSE (LA)-Latour SPRL, openstaande posities, locatie van TERRASSE (LA)-Latour SPRL op de kaart.

TERRASSE (LA)-Latour SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TERRASSE (LA)-Latour SPRL, company assigned to the tax number BE01162322998. The company TERRASSE (LA)-Latour SPRL is located at the address: Grand-Rue 2; 6760; Virton. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 828,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Ice-cream parlours; Pizzas.
The main activity of TERRASSE (LA)-Latour SPRL is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TERRASSE (LA)-Latour SPRL is not available. You also can look at reviews of TERRASSE (LA)-Latour SPRL, open positions, location of TERRASSE (LA)-Latour SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TERRASSE (LA)-Latour SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TERRASSE (LA)-Latour SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TERRASSE (LA)-Latour SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TERRASSE (LA)-Latour SPRL, employees, financial statistics.