TEAROOM SILVERSAND

Contactgegevens TEAROOM SILVERSAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEAROOM SILVERSAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEAROOM SILVERSAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJK 91; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50414650 (+32-50414650) 50414650 (+32-50414650)

Fax (fax): +32 (87) 748-18-30 +32 (87) 748-18-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEAROOM SILVERSAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEAROOM SILVERSAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEAROOM SILVERSAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEAROOM SILVERSAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEAROOM SILVERSAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEAROOM SILVERSAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEAROOM SILVERSAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEAROOM SILVERSAND
Products information TEAROOM SILVERSAND

BTW identificatienummer (tax): BE07344329833
Ondernemingsnummer: 8367980957
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEAROOM SILVERSAND
(Get full report from official database of BE for TEAROOM SILVERSAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEAROOM SILVERSAND
Addition kinds of activities for TEAROOM SILVERSAND

3313. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
513602. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
784100. Videobandverhuur | Video tape rental
14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
17999915. Float (parade) constructie | Float (parade) construction
20150502. Ganzen, verwerkt: ingeblikt | Geese, processed: canned
22540103. Shorts, slipjes, lades (ondergoed), breien | Shorts, briefs, drawers (underwear), knit
22950000. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
36690106. Rookmelders | Smoke detectors

Werken bij TEAROOM SILVERSAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEAROOM SILVERSAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEAROOM SILVERSAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEAROOM SILVERSAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • Huishoudhulp regio DENDERMONDE/BUGGENHOUT (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van TEAROOM SILVERSAND in sociale netwerken
Look for responds of TEAROOM SILVERSAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEAROOM SILVERSAND. Laat een reactie achter voor TEAROOM SILVERSAND. TEAROOM SILVERSAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEAROOM SILVERSAND. Leave a respond for TEAROOM SILVERSAND. TEAROOM SILVERSAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEAROOM SILVERSAND op de google maps. Adres en contacten TEAROOM SILVERSAND
Location of TEAROOM SILVERSAND on the google maps. Address and contacts of TEAROOM SILVERSAND

Andere gerelateerde bedrijven als come TEAROOM SILVERSAND TEAROOM SILVERSAND: ANTONELLA CESARONE | Security Solutions (JAG) | ANDREA VANBOSSEGHEM | Salmon R & E NV | Puratos

Other related companies as TEAROOM SILVERSAND: ANTONELLA CESARONE | Security Solutions (JAG) | ANDREA VANBOSSEGHEM | Salmon R & E NV | Puratos

TEAROOM SILVERSAND is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEAROOM SILVERSAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07344329833. Het bedrijf TEAROOM SILVERSAND bevindt zich op het adres: ZEEDIJK 91; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier..
De hoofdactiviteit van TEAROOM SILVERSAND is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEAROOM SILVERSAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEAROOM SILVERSAND, openstaande posities, locatie van TEAROOM SILVERSAND op de kaart.

TEAROOM SILVERSAND is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEAROOM SILVERSAND, company assigned to the tax number BE07344329833. The company TEAROOM SILVERSAND is located at the address: ZEEDIJK 91; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier..
The main activity of TEAROOM SILVERSAND is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TEAROOM SILVERSAND is not available. You also can look at reviews of TEAROOM SILVERSAND, open positions, location of TEAROOM SILVERSAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEAROOM SILVERSAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEAROOM SILVERSAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEAROOM SILVERSAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEAROOM SILVERSAND, employees, financial statistics.