ZAADHANDEL HOLLANDIA NV

Contactgegevens ZAADHANDEL HOLLANDIA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAADHANDEL HOLLANDIA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAADHANDEL HOLLANDIA NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Westkaai 8 2170 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-47-06-07 32-36-47-06-07

Fax (fax): 32-36-47-06-85 32-36-47-06-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAADHANDEL HOLLANDIA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAADHANDEL HOLLANDIA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAADHANDEL HOLLANDIA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAADHANDEL HOLLANDIA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAADHANDEL HOLLANDIA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAADHANDEL HOLLANDIA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAADHANDEL HOLLANDIA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAADHANDEL HOLLANDIA NV
Products information ZAADHANDEL HOLLANDIA NV

BTW identificatienummer (tax): BE06339630126
Ondernemingsnummer: 7158935546
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ZAADHANDEL HOLLANDIA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Retailing outlets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAADHANDEL HOLLANDIA NV
(Get full report from official database of BE for ZAADHANDEL HOLLANDIA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAADHANDEL HOLLANDIA NV
Addition kinds of activities for ZAADHANDEL HOLLANDIA NV

511205. Office filing levert | Office filing supplies
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
60610000. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
65529900. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
73890408. Rugbinding | Rug binding
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services

Werken bij ZAADHANDEL HOLLANDIA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAADHANDEL HOLLANDIA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAADHANDEL HOLLANDIA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAADHANDEL HOLLANDIA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van ZAADHANDEL HOLLANDIA NV in sociale netwerken
Look for responds of ZAADHANDEL HOLLANDIA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAADHANDEL HOLLANDIA NV. Laat een reactie achter voor ZAADHANDEL HOLLANDIA NV. ZAADHANDEL HOLLANDIA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAADHANDEL HOLLANDIA NV. Leave a respond for ZAADHANDEL HOLLANDIA NV. ZAADHANDEL HOLLANDIA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAADHANDEL HOLLANDIA NV op de google maps. Adres en contacten ZAADHANDEL HOLLANDIA NV
Location of ZAADHANDEL HOLLANDIA NV on the google maps. Address and contacts of ZAADHANDEL HOLLANDIA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAADHANDEL HOLLANDIA NV ZAADHANDEL HOLLANDIA NV: E.M. & T. | Lagoda | ERIK VAN DER TAELEN | VASCO SOFT | Consensio CVBA

Other related companies as ZAADHANDEL HOLLANDIA NV: E.M. & T. | Lagoda | ERIK VAN DER TAELEN | VASCO SOFT | Consensio CVBA

ZAADHANDEL HOLLANDIA NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAADHANDEL HOLLANDIA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339630126. Het bedrijf ZAADHANDEL HOLLANDIA NV bevindt zich op het adres: Westkaai 8 2170 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Retailing outlets. Producten gemaakt in ZAADHANDEL HOLLANDIA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAADHANDEL HOLLANDIA NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAADHANDEL HOLLANDIA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAADHANDEL HOLLANDIA NV, openstaande posities, locatie van ZAADHANDEL HOLLANDIA NV op de kaart.

ZAADHANDEL HOLLANDIA NV is a company, that was registered 1987 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ZAADHANDEL HOLLANDIA NV, company assigned to the tax number BE06339630126. The company ZAADHANDEL HOLLANDIA NV is located at the address: Westkaai 8 2170 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Retailing outlets. Products created in ZAADHANDEL HOLLANDIA NV were not found.
The main activity of ZAADHANDEL HOLLANDIA NV is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAADHANDEL HOLLANDIA NV is not available. You also can look at reviews of ZAADHANDEL HOLLANDIA NV, open positions, location of ZAADHANDEL HOLLANDIA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAADHANDEL HOLLANDIA NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAADHANDEL HOLLANDIA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAADHANDEL HOLLANDIA NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAADHANDEL HOLLANDIA NV, employees, financial statistics.