TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE
Private companiesOil and Gas Extraction • TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE

Contactgegevens TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTESTRAAT 17; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54419434 (+32-54419434) 54419434 (+32-54419434)

Fax (fax): +32 (61) 340-53-31 +32 (61) 340-53-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE
Products information TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09237823486
Ondernemingsnummer: 1188964843
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE
(Get full report from official database of BE for TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE
Addition kinds of activities for TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE

514901. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
22111106. Cretonne, katoen | Cretonne, cotton
23399906. Service kleding, wasbaar: vrouwen | Service apparel, washable: women's
30889905. Toiletinrichtingen, kunststoffen | Toilet fixtures, plastics
37430200. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
55510103. Jetski's | Jet skis
80499903. Biofeedback therapeut | Biofeedback therapist
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE in sociale netwerken
Look for responds of TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE. Laat een reactie achter voor TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE. TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE. Leave a respond for TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE. TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE op de google maps. Adres en contacten TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE
Location of TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE on the google maps. Address and contacts of TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE: CENTEA | GERSTENHOF | Inforfash-Hélène Bourdon BVBA | HAIR MODE AD?LE | CALLENS TEXTIELFABRIEK NV

Other related companies as TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE: CENTEA | GERSTENHOF | Inforfash-Hélène Bourdon BVBA | HAIR MODE AD?LE | CALLENS TEXTIELFABRIEK NV

TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09237823486. Het bedrijf TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE bevindt zich op het adres: GROTESTRAAT 17; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms..
De hoofdactiviteit van TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE, openstaande posities, locatie van TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE op de kaart.

TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE, company assigned to the tax number BE09237823486. The company TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE is located at the address: GROTESTRAAT 17; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms..
The main activity of TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE is not available. You also can look at reviews of TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE, open positions, location of TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEAROOM 'T KOFFIEMOLENTJE, employees, financial statistics.