TEA-ROOM KONAK

Contactgegevens TEA-ROOM KONAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEA-ROOM KONAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEA-ROOM KONAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIDDERSTRAAT 16; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11228855 (+32-11228855) 11228855 (+32-11228855)

Fax (fax): +32 (87) 570-17-69 +32 (87) 570-17-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEA-ROOM KONAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEA-ROOM KONAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEA-ROOM KONAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEA-ROOM KONAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEA-ROOM KONAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEA-ROOM KONAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEA-ROOM KONAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEA-ROOM KONAK
Products information TEA-ROOM KONAK

BTW identificatienummer (tax): BE09800598144
Ondernemingsnummer: 2552642822
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEA-ROOM KONAK
(Get full report from official database of BE for TEA-ROOM KONAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEA-ROOM KONAK
Addition kinds of activities for TEA-ROOM KONAK

752102. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services
23890200. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
31610101. Hoed dozen | Hat boxes
33340102. Platen (primair), aluminium | Slabs (primary), aluminum
35640101. Luchtreinigingssystemen | Air cleaning systems

Werken bij TEA-ROOM KONAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEA-ROOM KONAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEA-ROOM KONAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEA-ROOM KONAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TRIGION

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van TEA-ROOM KONAK in sociale netwerken
Look for responds of TEA-ROOM KONAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEA-ROOM KONAK. Laat een reactie achter voor TEA-ROOM KONAK. TEA-ROOM KONAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEA-ROOM KONAK. Leave a respond for TEA-ROOM KONAK. TEA-ROOM KONAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEA-ROOM KONAK op de google maps. Adres en contacten TEA-ROOM KONAK
Location of TEA-ROOM KONAK on the google maps. Address and contacts of TEA-ROOM KONAK

Andere gerelateerde bedrijven als come TEA-ROOM KONAK TEA-ROOM KONAK: Computer Video Flight | Restofun | CARPET-O-NET | ESSELER & Co SA | Juul Kabas

Other related companies as TEA-ROOM KONAK: Computer Video Flight | Restofun | CARPET-O-NET | ESSELER & Co SA | Juul Kabas

TEA-ROOM KONAK is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEA-ROOM KONAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09800598144. Het bedrijf TEA-ROOM KONAK bevindt zich op het adres: RIDDERSTRAAT 16; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier..
De hoofdactiviteit van TEA-ROOM KONAK is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEA-ROOM KONAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEA-ROOM KONAK, openstaande posities, locatie van TEA-ROOM KONAK op de kaart.

TEA-ROOM KONAK is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEA-ROOM KONAK, company assigned to the tax number BE09800598144. The company TEA-ROOM KONAK is located at the address: RIDDERSTRAAT 16; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier..
The main activity of TEA-ROOM KONAK is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TEA-ROOM KONAK is not available. You also can look at reviews of TEA-ROOM KONAK, open positions, location of TEA-ROOM KONAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEA-ROOM KONAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEA-ROOM KONAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEA-ROOM KONAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEA-ROOM KONAK, employees, financial statistics.