UNIC MECHELEN BVBA

Contactgegevens UNIC MECHELEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIC MECHELEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIC MECHELEN BVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Eikestr. 80 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-44-77-10 32-36-44-77-10

Fax (fax): 32-15-20-35-36 32-15-20-35-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIC MECHELEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIC MECHELEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIC MECHELEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIC MECHELEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIC MECHELEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIC MECHELEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIC MECHELEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIC MECHELEN BVBA
Products information UNIC MECHELEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07813446044
Ondernemingsnummer: 8779968261
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in UNIC MECHELEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIC MECHELEN BVBA
(Get full report from official database of BE for UNIC MECHELEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIC MECHELEN BVBA
Addition kinds of activities for UNIC MECHELEN BVBA

20410106. Grahammeel | Graham flour
23290301. Honkbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Baseball uniforms: men's, youths', and boys'
38240117. Water meters | Water meters
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
51399901. Laarzen | Boots
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order
59991401. Bedrijfsmachines en apparatuur | Business machines and equipment

Werken bij UNIC MECHELEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIC MECHELEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIC MECHELEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIC MECHELEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

Zoek naar antwoorden van UNIC MECHELEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of UNIC MECHELEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIC MECHELEN BVBA. Laat een reactie achter voor UNIC MECHELEN BVBA. UNIC MECHELEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIC MECHELEN BVBA. Leave a respond for UNIC MECHELEN BVBA. UNIC MECHELEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIC MECHELEN BVBA op de google maps. Adres en contacten UNIC MECHELEN BVBA
Location of UNIC MECHELEN BVBA on the google maps. Address and contacts of UNIC MECHELEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIC MECHELEN BVBA UNIC MECHELEN BVBA: FLVARODEM SA | VICTOR PIROTTE | LUC PRATZ | P. KORTLEVEN | HENRI STEVENS

Other related companies as UNIC MECHELEN BVBA: FLVARODEM SA | VICTOR PIROTTE | LUC PRATZ | P. KORTLEVEN | HENRI STEVENS

UNIC MECHELEN BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIC MECHELEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07813446044. Het bedrijf UNIC MECHELEN BVBA bevindt zich op het adres: Eikestr. 80 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarkets. Producten gemaakt in UNIC MECHELEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIC MECHELEN BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIC MECHELEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIC MECHELEN BVBA, openstaande posities, locatie van UNIC MECHELEN BVBA op de kaart.

UNIC MECHELEN BVBA is a company, that was registered 1989 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is UNIC MECHELEN BVBA, company assigned to the tax number BE07813446044. The company UNIC MECHELEN BVBA is located at the address: Eikestr. 80 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarkets. Products created in UNIC MECHELEN BVBA were not found.
The main activity of UNIC MECHELEN BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIC MECHELEN BVBA is not available. You also can look at reviews of UNIC MECHELEN BVBA, open positions, location of UNIC MECHELEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIC MECHELEN BVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIC MECHELEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIC MECHELEN BVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIC MECHELEN BVBA, employees, financial statistics.