TAVERNE LA BASTOCHE

Contactgegevens TAVERNE LA BASTOCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE LA BASTOCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE LA BASTOCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOONDAALSE STEENWEG 473; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26403417 (+32-26403417) 26403417 (+32-26403417)

Fax (fax): +32 (60) 899-11-16 +32 (60) 899-11-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE LA BASTOCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE LA BASTOCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE LA BASTOCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE LA BASTOCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE LA BASTOCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE LA BASTOCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE LA BASTOCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE LA BASTOCHE
Products information TAVERNE LA BASTOCHE

BTW identificatienummer (tax): BE01651489257
Ondernemingsnummer: 5102020263
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in TAVERNE LA BASTOCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE LA BASTOCHE
(Get full report from official database of BE for TAVERNE LA BASTOCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE LA BASTOCHE
Addition kinds of activities for TAVERNE LA BASTOCHE

078301. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
31990204. Leggings of kappen, doek of leer, nec | Leggings or chaps, canvas or leather, nec
34960302. Papierklemmen, gemaakt van gekochte draad | Paper clips, made from purchased wire
37280114. Stabilisatoren, vliegtuigen | Stabilizers, aircraft
50870103. Stoelen, hydraulisch | Chairs, hydraulic

Werken bij TAVERNE LA BASTOCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE LA BASTOCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE LA BASTOCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE LA BASTOCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

Zoek naar antwoorden van TAVERNE LA BASTOCHE in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE LA BASTOCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE LA BASTOCHE. Laat een reactie achter voor TAVERNE LA BASTOCHE. TAVERNE LA BASTOCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE LA BASTOCHE. Leave a respond for TAVERNE LA BASTOCHE. TAVERNE LA BASTOCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE LA BASTOCHE op de google maps. Adres en contacten TAVERNE LA BASTOCHE
Location of TAVERNE LA BASTOCHE on the google maps. Address and contacts of TAVERNE LA BASTOCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE LA BASTOCHE TAVERNE LA BASTOCHE: Arti d'Or C.V.B. | DELCOIGNE | VANDEPERRE | JACQUART FREDDY | Antheunes Mevr.

Other related companies as TAVERNE LA BASTOCHE: Arti d'Or C.V.B. | DELCOIGNE | VANDEPERRE | JACQUART FREDDY | Antheunes Mevr.

TAVERNE LA BASTOCHE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE LA BASTOCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01651489257. Het bedrijf TAVERNE LA BASTOCHE bevindt zich op het adres: BOONDAALSE STEENWEG 473; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in TAVERNE LA BASTOCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAVERNE LA BASTOCHE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE LA BASTOCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE LA BASTOCHE, openstaande posities, locatie van TAVERNE LA BASTOCHE op de kaart.

TAVERNE LA BASTOCHE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE LA BASTOCHE, company assigned to the tax number BE01651489257. The company TAVERNE LA BASTOCHE is located at the address: BOONDAALSE STEENWEG 473; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. Products created in TAVERNE LA BASTOCHE were not found.
The main activity of TAVERNE LA BASTOCHE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE LA BASTOCHE is not available. You also can look at reviews of TAVERNE LA BASTOCHE, open positions, location of TAVERNE LA BASTOCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE LA BASTOCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE LA BASTOCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE LA BASTOCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE LA BASTOCHE, employees, financial statistics.