TAVERNE DELUGE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • TAVERNE DELUGE
Private companiesMotion Pictures • TAVERNE DELUGE

Contactgegevens TAVERNE DELUGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE DELUGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE DELUGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU POT-D?OR 46; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42230383 (+32-42230383) 42230383 (+32-42230383)

Fax (fax): +32 (67) 704-44-37 +32 (67) 704-44-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE DELUGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE DELUGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE DELUGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE DELUGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE DELUGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE DELUGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE DELUGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE DELUGE
Products information TAVERNE DELUGE

BTW identificatienummer (tax): BE08840942382
Ondernemingsnummer: 6736785888
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE DELUGE
(Get full report from official database of BE for TAVERNE DELUGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE DELUGE
Addition kinds of activities for TAVERNE DELUGE

283500. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
721599. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
794804. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
17999913. Glasvezelwerk | Fiberglass work
22110812. Persdoek | Press cloth
24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
27910103. Fotocompositie, voor de drukkerij | Photocomposition, for the printing trade
36250102. Motorcentra | Motor control centers
36749913. Schakelaars, siliconenbesturing | Switches, silicon control

Werken bij TAVERNE DELUGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE DELUGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE DELUGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE DELUGE. Looking for open vacancies in other companies

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van TAVERNE DELUGE in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE DELUGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE DELUGE. Laat een reactie achter voor TAVERNE DELUGE. TAVERNE DELUGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE DELUGE. Leave a respond for TAVERNE DELUGE. TAVERNE DELUGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE DELUGE op de google maps. Adres en contacten TAVERNE DELUGE
Location of TAVERNE DELUGE on the google maps. Address and contacts of TAVERNE DELUGE

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE DELUGE TAVERNE DELUGE: A.B.I.K. De Wilde BVBA | Lefever J | STEVENS | De Boeck DCS | HUIS ITERBEKE

Other related companies as TAVERNE DELUGE: A.B.I.K. De Wilde BVBA | Lefever J | STEVENS | De Boeck DCS | HUIS ITERBEKE

TAVERNE DELUGE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE DELUGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08840942382. Het bedrijf TAVERNE DELUGE bevindt zich op het adres: RUE DU POT-D?OR 46; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van TAVERNE DELUGE is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE DELUGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE DELUGE, openstaande posities, locatie van TAVERNE DELUGE op de kaart.

TAVERNE DELUGE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE DELUGE, company assigned to the tax number BE08840942382. The company TAVERNE DELUGE is located at the address: RUE DU POT-D?OR 46; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of TAVERNE DELUGE is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE DELUGE is not available. You also can look at reviews of TAVERNE DELUGE, open positions, location of TAVERNE DELUGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE DELUGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE DELUGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE DELUGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE DELUGE, employees, financial statistics.