TAVERNE DE DORPERMOLEN

Contactgegevens TAVERNE DE DORPERMOLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE DE DORPERMOLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE DE DORPERMOLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 5; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 11792969 (+32-11792969) 11792969 (+32-11792969)

Fax (fax): +32 (61) 699-80-11 +32 (61) 699-80-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE DE DORPERMOLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE DE DORPERMOLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE DE DORPERMOLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE DE DORPERMOLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE DE DORPERMOLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE DE DORPERMOLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE DE DORPERMOLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE DE DORPERMOLEN
Products information TAVERNE DE DORPERMOLEN

BTW identificatienummer (tax): BE09494354248
Ondernemingsnummer: 6989196777
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE DE DORPERMOLEN
(Get full report from official database of BE for TAVERNE DE DORPERMOLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE DE DORPERMOLEN
Addition kinds of activities for TAVERNE DE DORPERMOLEN

3494. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
637101. pensioenen | Pensions
17529905. Linoleum installatie | Linoleum installation
22590103. Handschoenen, breien, behalve kleding- en semidresshandschoenen | Gloves, knit, except dress and semidress gloves
36740303. Foto-elektrische cellen, vaste toestand (elektronisch oog) | Photoelectric cells, solid state (electronic eye)
37249907. Externe voedingseenheden, voor handertrappers, vliegtuigen | External power units, for hand inertia starters, aircraft
39990206. Pads, permanent zwaaien | Pads, permanent waving
51820100. Wijn | Wine
73891406. Vlooienmarkt | Flea market
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance

Werken bij TAVERNE DE DORPERMOLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE DE DORPERMOLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE DE DORPERMOLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE DE DORPERMOLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

Zoek naar antwoorden van TAVERNE DE DORPERMOLEN in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE DE DORPERMOLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE DE DORPERMOLEN. Laat een reactie achter voor TAVERNE DE DORPERMOLEN. TAVERNE DE DORPERMOLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE DE DORPERMOLEN. Leave a respond for TAVERNE DE DORPERMOLEN. TAVERNE DE DORPERMOLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE DE DORPERMOLEN op de google maps. Adres en contacten TAVERNE DE DORPERMOLEN
Location of TAVERNE DE DORPERMOLEN on the google maps. Address and contacts of TAVERNE DE DORPERMOLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE DE DORPERMOLEN TAVERNE DE DORPERMOLEN: Geens Gust | KELKENEERS SERGE | BURODEP | De Witte Verzekeringen NV | FRANCISCUS HERMENS

Other related companies as TAVERNE DE DORPERMOLEN: Geens Gust | KELKENEERS SERGE | BURODEP | De Witte Verzekeringen NV | FRANCISCUS HERMENS

TAVERNE DE DORPERMOLEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE DE DORPERMOLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09494354248. Het bedrijf TAVERNE DE DORPERMOLEN bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 5; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
De hoofdactiviteit van TAVERNE DE DORPERMOLEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE DE DORPERMOLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE DE DORPERMOLEN, openstaande posities, locatie van TAVERNE DE DORPERMOLEN op de kaart.

TAVERNE DE DORPERMOLEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE DE DORPERMOLEN, company assigned to the tax number BE09494354248. The company TAVERNE DE DORPERMOLEN is located at the address: MOLENSTRAAT 5; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
The main activity of TAVERNE DE DORPERMOLEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE DE DORPERMOLEN is not available. You also can look at reviews of TAVERNE DE DORPERMOLEN, open positions, location of TAVERNE DE DORPERMOLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE DE DORPERMOLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE DE DORPERMOLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE DE DORPERMOLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE DE DORPERMOLEN, employees, financial statistics.