T HEMELHOF RESTAURANT

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • T HEMELHOF RESTAURANT
Private companiesMotion Pictures • T HEMELHOF RESTAURANT

Contactgegevens T HEMELHOF RESTAURANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T HEMELHOF RESTAURANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

T HEMELHOF RESTAURANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 123; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56351771 (+32-56351771) 56351771 (+32-56351771)

Fax (fax): +32 (65) 241-43-69 +32 (65) 241-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T HEMELHOF RESTAURANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T HEMELHOF RESTAURANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T HEMELHOF RESTAURANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T HEMELHOF RESTAURANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T HEMELHOF RESTAURANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T HEMELHOF RESTAURANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T HEMELHOF RESTAURANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T HEMELHOF RESTAURANT
Products information T HEMELHOF RESTAURANT

BTW identificatienummer (tax): BE06353088378
Ondernemingsnummer: 8166656494
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Lunch,Brunch. Aménagements & Services: Parking,Salles de fêtes,Terrasse,Jardin,Salles de Réception. Services: Service Traiteur,Enfants Admis.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T HEMELHOF RESTAURANT
(Get full report from official database of BE for T HEMELHOF RESTAURANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor T HEMELHOF RESTAURANT
Addition kinds of activities for T HEMELHOF RESTAURANT

503102. Bouwmaterialen, interieur | Building materials, interior
581205. Familie restaurants | Family restaurants
01739905. Pecan Grove | Pecan grove
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
20480206. Kelpmeel en pellets, bereid als diervoeder | Kelp meal and pellets, prepared as animal feed
28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
35550307. Slakken, printers ' | Slugs, printers'
57139900. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
73899945. Beveiliging van beschadigde goederen, alleen service | Salvaging of damaged merchandise, service only
76299906. Gereedschapsherstelling, elektrisch | Tool repair, electric

Werken bij T HEMELHOF RESTAURANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T HEMELHOF RESTAURANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T HEMELHOF RESTAURANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T HEMELHOF RESTAURANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van T HEMELHOF RESTAURANT in sociale netwerken
Look for responds of T HEMELHOF RESTAURANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor T HEMELHOF RESTAURANT. Laat een reactie achter voor T HEMELHOF RESTAURANT. T HEMELHOF RESTAURANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T HEMELHOF RESTAURANT. Leave a respond for T HEMELHOF RESTAURANT. T HEMELHOF RESTAURANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T HEMELHOF RESTAURANT op de google maps. Adres en contacten T HEMELHOF RESTAURANT
Location of T HEMELHOF RESTAURANT on the google maps. Address and contacts of T HEMELHOF RESTAURANT

Andere gerelateerde bedrijven als come T HEMELHOF RESTAURANT T HEMELHOF RESTAURANT: FLSMITZ & ROCHES BVBA | TRAITEUR L?ESCOFFIER | BUREAU FIMO | Roger Y | VINOPOLIS CVBA

Other related companies as T HEMELHOF RESTAURANT: FLSMITZ & ROCHES BVBA | TRAITEUR L?ESCOFFIER | BUREAU FIMO | Roger Y | VINOPOLIS CVBA

T HEMELHOF RESTAURANT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T HEMELHOF RESTAURANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06353088378. Het bedrijf T HEMELHOF RESTAURANT bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 123; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Lunch,Brunch. Aménagements & Services: Parking,Salles de fêtes,Terrasse,Jardin,Salles de Réception. Services: Service Traiteur,Enfants Admis..
De hoofdactiviteit van T HEMELHOF RESTAURANT is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T HEMELHOF RESTAURANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T HEMELHOF RESTAURANT, openstaande posities, locatie van T HEMELHOF RESTAURANT op de kaart.

T HEMELHOF RESTAURANT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is T HEMELHOF RESTAURANT, company assigned to the tax number BE06353088378. The company T HEMELHOF RESTAURANT is located at the address: BRUGSESTEENWEG 123; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Lunch,Brunch. Aménagements & Services: Parking,Salles de fêtes,Terrasse,Jardin,Salles de Réception. Services: Service Traiteur,Enfants Admis..
The main activity of T HEMELHOF RESTAURANT is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of T HEMELHOF RESTAURANT is not available. You also can look at reviews of T HEMELHOF RESTAURANT, open positions, location of T HEMELHOF RESTAURANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T HEMELHOF RESTAURANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T HEMELHOF RESTAURANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T HEMELHOF RESTAURANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T HEMELHOF RESTAURANT, employees, financial statistics.