SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE
Private companiesMiscellaneous Repair Services • SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE

Contactgegevens SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENKERSTEENWEG 52; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11241183 (+32-11241183) 11241183 (+32-11241183)

Fax (fax): +32 (60) 216-48-73 +32 (60) 216-48-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE
Products information SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02763854980
Ondernemingsnummer: 5372833251
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Mexicaine. Types de Repas: D?ner,Self-Service,Plats Végétariens,A Volonté,Menus. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Parking. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE
(Get full report from official database of BE for SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE
Addition kinds of activities for SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE

208501. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
24930303. hardboard | Hardboard
31310000. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
35320206. Flotatiemachines (mijnbouwmachines) | Flotation machinery (mining machinery)
51690204. Gecomprimeerd gas | Compressed gas
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories
83999904. Fondsverhogende organisatie, zonder kosten | Fund raising organization, non-fee basis

Werken bij SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Poetshulp Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE in sociale netwerken
Look for responds of SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE. Laat een reactie achter voor SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE. SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE. Leave a respond for SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE. SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE op de google maps. Adres en contacten SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE
Location of SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE on the google maps. Address and contacts of SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE: ANN SOBRIE | Costers Philip | Desmet Raf | BLEU HOUSE | KR?FEL

Other related companies as SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE: ANN SOBRIE | Costers Philip | Desmet Raf | BLEU HOUSE | KR?FEL

SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02763854980. Het bedrijf SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE bevindt zich op het adres: GENKERSTEENWEG 52; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 404,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Mexicaine. Types de Repas: D?ner,Self-Service,Plats Végétariens,A Volonté,Menus. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Parking. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE, openstaande posities, locatie van SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE op de kaart.

SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE, company assigned to the tax number BE02763854980. The company SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE is located at the address: GENKERSTEENWEG 52; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 404,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Mexicaine. Types de Repas: D?ner,Self-Service,Plats Végétariens,A Volonté,Menus. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Parking. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE is not available. You also can look at reviews of SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE, open positions, location of SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOMBRERO MEXICAN BARBEQUE, employees, financial statistics.