SNACKBAR CABANNA

Contactgegevens SNACKBAR CABANNA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACKBAR CABANNA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACKBAR CABANNA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEIN TYRKIJE 4; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92265431 (+32-92265431) 92265431 (+32-92265431)

Fax (fax): +32 (56) 281-48-42 +32 (56) 281-48-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACKBAR CABANNA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACKBAR CABANNA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACKBAR CABANNA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACKBAR CABANNA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACKBAR CABANNA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACKBAR CABANNA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACKBAR CABANNA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACKBAR CABANNA
Products information SNACKBAR CABANNA

BTW identificatienummer (tax): BE02384277343
Ondernemingsnummer: 9644866943
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACKBAR CABANNA
(Get full report from official database of BE for SNACKBAR CABANNA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACKBAR CABANNA
Addition kinds of activities for SNACKBAR CABANNA

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
35699903. Blastreinigingsapparatuur, stofloos | Blast cleaning equipment, dustless
38220501. Elektrische warmteverdelingscontroles, modulerende controles | Electric heat proportioning controls, modulating controls
38449900. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
39140405. Houtwerk, geplateerd (alle metalen) | Hollowware, plated (all metals)
72999907. Kussenservice | Pillow rental service

Werken bij SNACKBAR CABANNA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACKBAR CABANNA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACKBAR CABANNA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACKBAR CABANNA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van SNACKBAR CABANNA in sociale netwerken
Look for responds of SNACKBAR CABANNA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACKBAR CABANNA. Laat een reactie achter voor SNACKBAR CABANNA. SNACKBAR CABANNA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACKBAR CABANNA. Leave a respond for SNACKBAR CABANNA. SNACKBAR CABANNA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACKBAR CABANNA op de google maps. Adres en contacten SNACKBAR CABANNA
Location of SNACKBAR CABANNA on the google maps. Address and contacts of SNACKBAR CABANNA

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACKBAR CABANNA SNACKBAR CABANNA: Vogue | BANCONTACT-MISTER CASH | ETS. BOUNAMEAUX | WELLINGTON OPTIQUE | MAISON MASSIMO

Other related companies as SNACKBAR CABANNA: Vogue | BANCONTACT-MISTER CASH | ETS. BOUNAMEAUX | WELLINGTON OPTIQUE | MAISON MASSIMO

SNACKBAR CABANNA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACKBAR CABANNA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02384277343. Het bedrijf SNACKBAR CABANNA bevindt zich op het adres: KLEIN TYRKIJE 4; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive..
De hoofdactiviteit van SNACKBAR CABANNA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACKBAR CABANNA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACKBAR CABANNA, openstaande posities, locatie van SNACKBAR CABANNA op de kaart.

SNACKBAR CABANNA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACKBAR CABANNA, company assigned to the tax number BE02384277343. The company SNACKBAR CABANNA is located at the address: KLEIN TYRKIJE 4; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive..
The main activity of SNACKBAR CABANNA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACKBAR CABANNA is not available. You also can look at reviews of SNACKBAR CABANNA, open positions, location of SNACKBAR CABANNA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACKBAR CABANNA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACKBAR CABANNA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACKBAR CABANNA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACKBAR CABANNA, employees, financial statistics.