SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN
Private companiesInsurance Carriers • SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN

Contactgegevens SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DES ARCHERS 23B; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67211711 (+32-67211711) 67211711 (+32-67211711)

Fax (fax): +32 (13) 316-63-20 +32 (13) 316-63-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN
Products information SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN

BTW identificatienummer (tax): BE04161865234
Ondernemingsnummer: 1868743896
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN
(Get full report from official database of BE for SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN
Addition kinds of activities for SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN

17710202. Stoep aannemer | Sidewalk contractor
22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
35829902. Veerreiniging en sterilisatie machines | Feather cleaning and sterilizing machinery

Werken bij SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN. Laat een reactie achter voor SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN. SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN. Leave a respond for SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN. SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN op de google maps. Adres en contacten SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN
Location of SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN on the google maps. Address and contacts of SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN: GEOPROBE ENVIRONMENTAL TECHNOLOGIES SA | GODELIEVE DOCKX | de Wouters G | W.E. BELGIUM | JEAN-MARC OZER

Other related companies as SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN: GEOPROBE ENVIRONMENTAL TECHNOLOGIES SA | GODELIEVE DOCKX | de Wouters G | W.E. BELGIUM | JEAN-MARC OZER

SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161865234. Het bedrijf SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN bevindt zich op het adres: BOULEVARD DES ARCHERS 23B; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN, openstaande posities, locatie van SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN op de kaart.

SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN, company assigned to the tax number BE04161865234. The company SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN is located at the address: BOULEVARD DES ARCHERS 23B; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN is not available. You also can look at reviews of SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN, open positions, location of SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-BAR LE P'TIT CHEMIN, employees, financial statistics.