SNACK-BAR LE CASSE CROUTE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • SNACK-BAR LE CASSE CROUTE
Private companiesPrimary Metal Industries • SNACK-BAR LE CASSE CROUTE

Contactgegevens SNACK-BAR LE CASSE CROUTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-BAR LE CASSE CROUTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-BAR LE CASSE CROUTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PARC 55A; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65319097 (+32-65319097) 65319097 (+32-65319097)

Fax (fax): +32 (69) 602-80-35 +32 (69) 602-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-BAR LE CASSE CROUTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-BAR LE CASSE CROUTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-BAR LE CASSE CROUTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-BAR LE CASSE CROUTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-BAR LE CASSE CROUTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-BAR LE CASSE CROUTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-BAR LE CASSE CROUTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-BAR LE CASSE CROUTE
Products information SNACK-BAR LE CASSE CROUTE

BTW identificatienummer (tax): BE03131347656
Ondernemingsnummer: 1848968505
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-BAR LE CASSE CROUTE
(Get full report from official database of BE for SNACK-BAR LE CASSE CROUTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-BAR LE CASSE CROUTE
Addition kinds of activities for SNACK-BAR LE CASSE CROUTE

01610103. Honingdew Meloenboerderij | Honeydew melon farm
17210202. Interieur commercieel schilderij aannemer | Interior commercial painting contractor
20460303. dextrine | Dextrine
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
38250332. Wattmeters | Wattmeters
50510210. Ijzer of stalen platte producten | Iron or steel flat products
50910601. Fiets onderdelen en accessoires | Bicycle parts and accessories
79990903. Paardenshowen | Horse shows
87489901. Landbouwconsultant | Agricultural consultant

Werken bij SNACK-BAR LE CASSE CROUTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-BAR LE CASSE CROUTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-BAR LE CASSE CROUTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-BAR LE CASSE CROUTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Huishoudhulp regio Nevele- voltijds / deeltijds (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Nevele zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van SNACK-BAR LE CASSE CROUTE in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-BAR LE CASSE CROUTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-BAR LE CASSE CROUTE. Laat een reactie achter voor SNACK-BAR LE CASSE CROUTE. SNACK-BAR LE CASSE CROUTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-BAR LE CASSE CROUTE. Leave a respond for SNACK-BAR LE CASSE CROUTE. SNACK-BAR LE CASSE CROUTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-BAR LE CASSE CROUTE op de google maps. Adres en contacten SNACK-BAR LE CASSE CROUTE
Location of SNACK-BAR LE CASSE CROUTE on the google maps. Address and contacts of SNACK-BAR LE CASSE CROUTE

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-BAR LE CASSE CROUTE SNACK-BAR LE CASSE CROUTE: R.S.M. SCRL | BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV | ACM HANSSENS | ETS. DE PREZ | ANDRE HOFMAN

Other related companies as SNACK-BAR LE CASSE CROUTE: R.S.M. SCRL | BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV | ACM HANSSENS | ETS. DE PREZ | ANDRE HOFMAN

SNACK-BAR LE CASSE CROUTE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-BAR LE CASSE CROUTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03131347656. Het bedrijf SNACK-BAR LE CASSE CROUTE bevindt zich op het adres: RUE DU PARC 55A; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van SNACK-BAR LE CASSE CROUTE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-BAR LE CASSE CROUTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-BAR LE CASSE CROUTE, openstaande posities, locatie van SNACK-BAR LE CASSE CROUTE op de kaart.

SNACK-BAR LE CASSE CROUTE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-BAR LE CASSE CROUTE, company assigned to the tax number BE03131347656. The company SNACK-BAR LE CASSE CROUTE is located at the address: RUE DU PARC 55A; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of SNACK-BAR LE CASSE CROUTE is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-BAR LE CASSE CROUTE is not available. You also can look at reviews of SNACK-BAR LE CASSE CROUTE, open positions, location of SNACK-BAR LE CASSE CROUTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-BAR LE CASSE CROUTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-BAR LE CASSE CROUTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-BAR LE CASSE CROUTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-BAR LE CASSE CROUTE, employees, financial statistics.