KATOEN NATIE NV

Contactgegevens KATOEN NATIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATOEN NATIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATOEN NATIE NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Van Aerdtstraat 33 2060 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-70-76-71 32-35-70-76-71

Fax (fax): 32-35-70-76-70 32-35-70-76-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATOEN NATIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATOEN NATIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATOEN NATIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATOEN NATIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATOEN NATIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATOEN NATIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATOEN NATIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATOEN NATIE NV
Products information KATOEN NATIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in KATOEN NATIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Storage services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATOEN NATIE NV
(Get full report from official database of BE for KATOEN NATIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATOEN NATIE NV
Addition kinds of activities for KATOEN NATIE NV

382305. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
581202. Ijs, frisdrank en frisdrankfonteinen | Ice cream, soft drink and soda fountain stands
679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
22960100. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
25150204. Kinderbedden, samengesteld | Cot springs, assembled
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
37319902. Boor- en productieplatforms, drijvende (olie en gas) | Drilling and production platforms, floating (oil and gas)
59419910. Speciaal sportbenodigdheden, nec | Specialty sport supplies, nec
95320202. Stedelijk vernieuwingsbureau, overheid | Urban renewal agency, government

Werken bij KATOEN NATIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATOEN NATIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATOEN NATIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATOEN NATIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v 2 ploegen/nacht - basisloon: 14,72€ + ploegenpremie (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider help je mee op verschillende afdelingen: Productie Affinage (behandeling en rijpingen) Inpakafdeling en logistiek

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van KATOEN NATIE NV in sociale netwerken
Look for responds of KATOEN NATIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATOEN NATIE NV. Laat een reactie achter voor KATOEN NATIE NV. KATOEN NATIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATOEN NATIE NV. Leave a respond for KATOEN NATIE NV. KATOEN NATIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATOEN NATIE NV op de google maps. Adres en contacten KATOEN NATIE NV
Location of KATOEN NATIE NV on the google maps. Address and contacts of KATOEN NATIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KATOEN NATIE NV KATOEN NATIE NV: DEXIA | FOCKAERT F | NOORDIAM | BERNARD VAN MAERCKE | bvba Andimo

Other related companies as KATOEN NATIE NV: DEXIA | FOCKAERT F | NOORDIAM | BERNARD VAN MAERCKE | bvba Andimo

KATOEN NATIE NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is KATOEN NATIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf KATOEN NATIE NV bevindt zich op het adres: Van Aerdtstraat 33 2060 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Storage services. Producten gemaakt in KATOEN NATIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATOEN NATIE NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATOEN NATIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATOEN NATIE NV, openstaande posities, locatie van KATOEN NATIE NV op de kaart.

KATOEN NATIE NV is a company, that was registered 1990 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is KATOEN NATIE NV, company assigned to the tax number BE02859710693. The company KATOEN NATIE NV is located at the address: Van Aerdtstraat 33 2060 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Storage services. Products created in KATOEN NATIE NV were not found.
The main activity of KATOEN NATIE NV is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KATOEN NATIE NV is not available. You also can look at reviews of KATOEN NATIE NV, open positions, location of KATOEN NATIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATOEN NATIE NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATOEN NATIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATOEN NATIE NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATOEN NATIE NV, employees, financial statistics.