SNACK-BAR AUX COMPLICES

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • SNACK-BAR AUX COMPLICES
Private companiesTobacco Products • SNACK-BAR AUX COMPLICES

Contactgegevens SNACK-BAR AUX COMPLICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-BAR AUX COMPLICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-BAR AUX COMPLICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE HAAGSTRAAT 46; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27362020 (+32-27362020) 27362020 (+32-27362020)

Fax (fax): +32 (69) 733-78-34 +32 (69) 733-78-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-BAR AUX COMPLICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-BAR AUX COMPLICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-BAR AUX COMPLICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-BAR AUX COMPLICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-BAR AUX COMPLICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-BAR AUX COMPLICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-BAR AUX COMPLICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-BAR AUX COMPLICES
Products information SNACK-BAR AUX COMPLICES

BTW identificatienummer (tax): BE07994171142
Ondernemingsnummer: 9455078125
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SNACK-BAR AUX COMPLICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-BAR AUX COMPLICES
(Get full report from official database of BE for SNACK-BAR AUX COMPLICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-BAR AUX COMPLICES
Addition kinds of activities for SNACK-BAR AUX COMPLICES

5191. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
22820208. Vinal filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinal filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
30890601. Blow-molded afgewerkte kunststofproducten, nec | Blow molded finished plastics products, nec
39991104. Spoorwegmodellen, behalve speelgoed | Railroad models, except toy
50840901. Reinigingsapparatuur, hoge druk, zand of stoom | Cleaning equipment, high pressure, sand or steam

Werken bij SNACK-BAR AUX COMPLICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-BAR AUX COMPLICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-BAR AUX COMPLICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-BAR AUX COMPLICES. Looking for open vacancies in other companies

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van SNACK-BAR AUX COMPLICES in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-BAR AUX COMPLICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-BAR AUX COMPLICES. Laat een reactie achter voor SNACK-BAR AUX COMPLICES. SNACK-BAR AUX COMPLICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-BAR AUX COMPLICES. Leave a respond for SNACK-BAR AUX COMPLICES. SNACK-BAR AUX COMPLICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-BAR AUX COMPLICES op de google maps. Adres en contacten SNACK-BAR AUX COMPLICES
Location of SNACK-BAR AUX COMPLICES on the google maps. Address and contacts of SNACK-BAR AUX COMPLICES

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-BAR AUX COMPLICES SNACK-BAR AUX COMPLICES: Mertes P | Duchateau J | Janssens L | De Lescluze C | VIP COMPANY

Other related companies as SNACK-BAR AUX COMPLICES: Mertes P | Duchateau J | Janssens L | De Lescluze C | VIP COMPANY

SNACK-BAR AUX COMPLICES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-BAR AUX COMPLICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07994171142. Het bedrijf SNACK-BAR AUX COMPLICES bevindt zich op het adres: GROTE HAAGSTRAAT 46; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in SNACK-BAR AUX COMPLICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNACK-BAR AUX COMPLICES is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-BAR AUX COMPLICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-BAR AUX COMPLICES, openstaande posities, locatie van SNACK-BAR AUX COMPLICES op de kaart.

SNACK-BAR AUX COMPLICES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-BAR AUX COMPLICES, company assigned to the tax number BE07994171142. The company SNACK-BAR AUX COMPLICES is located at the address: GROTE HAAGSTRAAT 46; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. Products created in SNACK-BAR AUX COMPLICES were not found.
The main activity of SNACK-BAR AUX COMPLICES is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-BAR AUX COMPLICES is not available. You also can look at reviews of SNACK-BAR AUX COMPLICES, open positions, location of SNACK-BAR AUX COMPLICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-BAR AUX COMPLICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-BAR AUX COMPLICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-BAR AUX COMPLICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-BAR AUX COMPLICES, employees, financial statistics.