SHERATON-CONCORDE

Contactgegevens SHERATON-CONCORDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHERATON-CONCORDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHERATON-CONCORDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUCHTHAVEN 1; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27251000 (+32-27251000) 27251000 (+32-27251000)

Fax (fax): +32 (59) 392-71-91 +32 (59) 392-71-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHERATON-CONCORDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHERATON-CONCORDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHERATON-CONCORDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHERATON-CONCORDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHERATON-CONCORDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHERATON-CONCORDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHERATON-CONCORDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHERATON-CONCORDE
Products information SHERATON-CONCORDE

BTW identificatienummer (tax): BE06206146240
Ondernemingsnummer: 9286437988
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Types de Repas: Brunch,Petit Déjeuner.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHERATON-CONCORDE
(Get full report from official database of BE for SHERATON-CONCORDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHERATON-CONCORDE
Addition kinds of activities for SHERATON-CONCORDE

516909. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
20990603. Suiker, industriële esdoorn | Sugar, industrial maple
24930402. Isolatieplaat, celvezel | Insulation board, cellular fiber
33999901. Herstel van ijzererts uit open haard slagg | Iron ore recovery from open hearth slag
38420110. Neusproppen | Nose plugs
54210102. Vismarkt | Seafood markets
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
73380000. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting

Werken bij SHERATON-CONCORDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHERATON-CONCORDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHERATON-CONCORDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHERATON-CONCORDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van SHERATON-CONCORDE in sociale netwerken
Look for responds of SHERATON-CONCORDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHERATON-CONCORDE. Laat een reactie achter voor SHERATON-CONCORDE. SHERATON-CONCORDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHERATON-CONCORDE. Leave a respond for SHERATON-CONCORDE. SHERATON-CONCORDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHERATON-CONCORDE op de google maps. Adres en contacten SHERATON-CONCORDE
Location of SHERATON-CONCORDE on the google maps. Address and contacts of SHERATON-CONCORDE

Andere gerelateerde bedrijven als come SHERATON-CONCORDE SHERATON-CONCORDE: GEMEENTEBESTUUR | VAN DER VLOEDT & ZN | DE BOEVER | BELLINI | DIRCKX

Other related companies as SHERATON-CONCORDE: GEMEENTEBESTUUR | VAN DER VLOEDT & ZN | DE BOEVER | BELLINI | DIRCKX

SHERATON-CONCORDE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHERATON-CONCORDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06206146240. Het bedrijf SHERATON-CONCORDE bevindt zich op het adres: LUCHTHAVEN 1; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Types de Repas: Brunch,Petit Déjeuner..
De hoofdactiviteit van SHERATON-CONCORDE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHERATON-CONCORDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHERATON-CONCORDE, openstaande posities, locatie van SHERATON-CONCORDE op de kaart.

SHERATON-CONCORDE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHERATON-CONCORDE, company assigned to the tax number BE06206146240. The company SHERATON-CONCORDE is located at the address: LUCHTHAVEN 1; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Types de Repas: Brunch,Petit Déjeuner..
The main activity of SHERATON-CONCORDE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SHERATON-CONCORDE is not available. You also can look at reviews of SHERATON-CONCORDE, open positions, location of SHERATON-CONCORDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHERATON-CONCORDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHERATON-CONCORDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHERATON-CONCORDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHERATON-CONCORDE, employees, financial statistics.