SASSENHOUT

Contactgegevens SASSENHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SASSENHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SASSENHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SASSENHOUT 81; 2290; VORSELAAR, België

Telefoon (phone): 14216296 (+32-14216296) 14216296 (+32-14216296)

Fax (fax): +32 (3) 646-94-13 +32 (3) 646-94-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SASSENHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SASSENHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SASSENHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SASSENHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SASSENHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SASSENHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SASSENHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SASSENHOUT
Products information SASSENHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE05441497802
Ondernemingsnummer: 1806945800
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SASSENHOUT
(Get full report from official database of BE for SASSENHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SASSENHOUT
Addition kinds of activities for SASSENHOUT

01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
30899910. Voedingshulsjes, kunststoffen | Food casings, plastics
34319904. Draagbare chemische toiletten, metaal | Portable chemical toilets, metal
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
38260606. Neutronactivering | Neutron activation
51220204. Toilet preparaten | Toilet preparations
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school

Werken bij SASSENHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SASSENHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SASSENHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SASSENHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

Zoek naar antwoorden van SASSENHOUT in sociale netwerken
Look for responds of SASSENHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SASSENHOUT. Laat een reactie achter voor SASSENHOUT. SASSENHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SASSENHOUT. Leave a respond for SASSENHOUT. SASSENHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SASSENHOUT op de google maps. Adres en contacten SASSENHOUT
Location of SASSENHOUT on the google maps. Address and contacts of SASSENHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come SASSENHOUT SASSENHOUT: COIFFURE JEAN-PIERRE | Semfix | D MED | TRENSON JOZEF | AVIA BELGOMAZOUT

Other related companies as SASSENHOUT: COIFFURE JEAN-PIERRE | Semfix | D MED | TRENSON JOZEF | AVIA BELGOMAZOUT

SASSENHOUT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SASSENHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05441497802. Het bedrijf SASSENHOUT bevindt zich op het adres: SASSENHOUT 81; 2290; VORSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van SASSENHOUT is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SASSENHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SASSENHOUT, openstaande posities, locatie van SASSENHOUT op de kaart.

SASSENHOUT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SASSENHOUT, company assigned to the tax number BE05441497802. The company SASSENHOUT is located at the address: SASSENHOUT 81; 2290; VORSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of SASSENHOUT is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SASSENHOUT is not available. You also can look at reviews of SASSENHOUT, open positions, location of SASSENHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SASSENHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SASSENHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SASSENHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SASSENHOUT, employees, financial statistics.