ROTSLARHOF

Contactgegevens ROTSLARHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROTSLARHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROTSLARHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 57; 3110; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16583221 (+32-16583221) 16583221 (+32-16583221)

Fax (fax): +32 (57) 164-47-77 +32 (57) 164-47-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROTSLARHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROTSLARHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROTSLARHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROTSLARHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROTSLARHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROTSLARHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROTSLARHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROTSLARHOF
Products information ROTSLARHOF

BTW identificatienummer (tax): BE08568481445
Ondernemingsnummer: 3968231201
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros,37 - 50 Euros,25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Poissons & Fruits de Mer,Fran?aise,Belge. Types de Repas: Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Cave à Vin,Parking,Zones Non Fumeurs,Bars à Vin,Bar,Assortiment de Cigares de Marque,Jardin,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique,Salon. Vue Admirable: Vue Admirable. Tenue Conseillée: Libre,Décontractée.^^Maandsuggestie,Runderfiletbereidingen,Scampispecialiteiten,gezellige familie diner,Verzorgde zakenlunch,weekmenu,Visgerechten.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROTSLARHOF
(Get full report from official database of BE for ROTSLARHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROTSLARHOF
Addition kinds of activities for ROTSLARHOF

2369. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
203202. Etnische levensmiddelen, ingeblikt, jarred, enz. | Ethnic foods, canned, jarred, etc.
10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
20769900. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
36769901. Weerstand netwerken | Resistor networks
79410105. Voetbalclub | Soccer club

Werken bij ROTSLARHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROTSLARHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROTSLARHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROTSLARHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van ROTSLARHOF in sociale netwerken
Look for responds of ROTSLARHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROTSLARHOF. Laat een reactie achter voor ROTSLARHOF. ROTSLARHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROTSLARHOF. Leave a respond for ROTSLARHOF. ROTSLARHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROTSLARHOF op de google maps. Adres en contacten ROTSLARHOF
Location of ROTSLARHOF on the google maps. Address and contacts of ROTSLARHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come ROTSLARHOF ROTSLARHOF: Fermulain | AFFAIRES DE FEMMES | 'T WINKELKEN | COOLEMAN-DENIJS | TOPS CHRISTOPHE

Other related companies as ROTSLARHOF: Fermulain | AFFAIRES DE FEMMES | 'T WINKELKEN | COOLEMAN-DENIJS | TOPS CHRISTOPHE

ROTSLARHOF is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROTSLARHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08568481445. Het bedrijf ROTSLARHOF bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 57; 3110; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 288,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros,37 - 50 Euros,25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Poissons & Fruits de Mer,Fran?aise,Belge. Types de Repas: Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Cave à Vin,Parking,Zones Non Fumeurs,Bars à Vin,Bar,Assortiment de Cigares de Marque,Jardin,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique,Salon. Vue Admirable: Vue Admirable. Tenue Conseillée: Libre,Décontractée.^^Maandsuggestie,Runderfiletbereidingen,Scampispecialiteiten,gezellige familie diner,Verzorgde zakenlunch,weekmenu,Visgerechten..
De hoofdactiviteit van ROTSLARHOF is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROTSLARHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROTSLARHOF, openstaande posities, locatie van ROTSLARHOF op de kaart.

ROTSLARHOF is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROTSLARHOF, company assigned to the tax number BE08568481445. The company ROTSLARHOF is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 57; 3110; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 288,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros,37 - 50 Euros,25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Poissons & Fruits de Mer,Fran?aise,Belge. Types de Repas: Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Cave à Vin,Parking,Zones Non Fumeurs,Bars à Vin,Bar,Assortiment de Cigares de Marque,Jardin,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique,Salon. Vue Admirable: Vue Admirable. Tenue Conseillée: Libre,Décontractée.^^Maandsuggestie,Runderfiletbereidingen,Scampispecialiteiten,gezellige familie diner,Verzorgde zakenlunch,weekmenu,Visgerechten..
The main activity of ROTSLARHOF is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROTSLARHOF is not available. You also can look at reviews of ROTSLARHOF, open positions, location of ROTSLARHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROTSLARHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROTSLARHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROTSLARHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROTSLARHOF, employees, financial statistics.