RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )

Contactgegevens RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ): address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVURENLAAN 113; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27350786 (+32-27350786) 27350786 (+32-27350786)

Fax (fax): +32 (68) 729-72-94 +32 (68) 729-72-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )
Products information RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )

BTW identificatienummer (tax): BE05345642089
Ondernemingsnummer: 3445831298
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )
(Get full report from official database of BE for RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ))

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )
Addition kinds of activities for RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )

239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
14420000. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
61530300. Afbetalingspapier | Installment paper
73639906. Modelleringsdienst | Modeling service
73899912. Document reliëf | Document embossing
83999909. Sociale informatie uitwisseling van informatie | Social service information exchange

Werken bij RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ). Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Technieker 2-ploegen te Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker 2-ploegen in een voedingsbedrijf te Turnhout sta je in voor de volgende taken: - samen met je collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - je lost storingen aan productiemachines op om stilstanden omwille van technische problemen tot een minimum te beperken - je doet controles van de energievoorzieningen zodanig dat de goede werking gegarandeerd blijft - je volgt het preventief onderhoudsplan en de bijhorende takenlijst op - je begeleidt externe techniekers - je contacteert leveranciers voor bestellingen - je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student horeca - keuken (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) in sociale netwerken
Look for responds of RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ). Laat een reactie achter voor RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ). RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ). Leave a respond for RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ). RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) op de google maps. Adres en contacten RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )
Location of RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) on the google maps. Address and contacts of RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE )

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ): Catry M | TNS MEDIA SA | MATRASSENREUS | Sinjorita | FE. DESSORT

Other related companies as RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ): Catry M | TNS MEDIA SA | MATRASSENREUS | Sinjorita | FE. DESSORT

RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05345642089. Het bedrijf RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) bevindt zich op het adres: TERVURENLAAN 113; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ), openstaande posities, locatie van RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) op de kaart.

RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ), company assigned to the tax number BE05345642089. The company RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) is located at the address: TERVURENLAAN 113; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. Products created in RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) were not found.
The main activity of RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) is not available. You also can look at reviews of RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ), open positions, location of RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTO PRESTO ( ANIS & VANILLE ), employees, financial statistics.