RESTAURANT VAN DIJCK

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • RESTAURANT VAN DIJCK
Private companiesCoal Mining • RESTAURANT VAN DIJCK

Contactgegevens RESTAURANT VAN DIJCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT VAN DIJCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT VAN DIJCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEENHOUWERSSTRAAT 26; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25142078 (+32-25142078) 25142078 (+32-25142078)

Fax (fax): +32 (14) 693-75-90 +32 (14) 693-75-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT VAN DIJCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT VAN DIJCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT VAN DIJCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT VAN DIJCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT VAN DIJCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT VAN DIJCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT VAN DIJCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT VAN DIJCK
Products information RESTAURANT VAN DIJCK

BTW identificatienummer (tax): BE06341003417
Ondernemingsnummer: 8914825439
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in RESTAURANT VAN DIJCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT VAN DIJCK
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT VAN DIJCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT VAN DIJCK
Addition kinds of activities for RESTAURANT VAN DIJCK

394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
735200. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
20460201. Maïsolie, Taart | Corn oil, cake
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic
51990409. dekzeilen | Tarpaulins
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec

Werken bij RESTAURANT VAN DIJCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT VAN DIJCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT VAN DIJCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT VAN DIJCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Technisch inkoper (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT VAN DIJCK in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT VAN DIJCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT VAN DIJCK. Laat een reactie achter voor RESTAURANT VAN DIJCK. RESTAURANT VAN DIJCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT VAN DIJCK. Leave a respond for RESTAURANT VAN DIJCK. RESTAURANT VAN DIJCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT VAN DIJCK op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT VAN DIJCK
Location of RESTAURANT VAN DIJCK on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT VAN DIJCK

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT VAN DIJCK RESTAURANT VAN DIJCK: Finstra NV | T.PALM | De Beir G | DUPONT PEINTURE ET DECORATION | C. DUBOIS

Other related companies as RESTAURANT VAN DIJCK: Finstra NV | T.PALM | De Beir G | DUPONT PEINTURE ET DECORATION | C. DUBOIS

RESTAURANT VAN DIJCK is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT VAN DIJCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06341003417. Het bedrijf RESTAURANT VAN DIJCK bevindt zich op het adres: BEENHOUWERSSTRAAT 26; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT VAN DIJCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT VAN DIJCK is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT VAN DIJCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT VAN DIJCK, openstaande posities, locatie van RESTAURANT VAN DIJCK op de kaart.

RESTAURANT VAN DIJCK is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT VAN DIJCK, company assigned to the tax number BE06341003417. The company RESTAURANT VAN DIJCK is located at the address: BEENHOUWERSSTRAAT 26; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. Products created in RESTAURANT VAN DIJCK were not found.
The main activity of RESTAURANT VAN DIJCK is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT VAN DIJCK is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT VAN DIJCK, open positions, location of RESTAURANT VAN DIJCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT VAN DIJCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT VAN DIJCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT VAN DIJCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT VAN DIJCK, employees, financial statistics.