RESTAURANT BLEU DE TOI

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • RESTAURANT BLEU DE TOI
Private companiesReal Estate • RESTAURANT BLEU DE TOI

Contactgegevens RESTAURANT BLEU DE TOI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT BLEU DE TOI: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT BLEU DE TOI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ALEXIENS 73; 1000; BRUXELLES CENTRE, België

Telefoon (phone): 25024371 (+32-25024371) 25024371 (+32-25024371)

Fax (fax): +32 (53) 342-37-68 +32 (53) 342-37-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT BLEU DE TOI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT BLEU DE TOI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT BLEU DE TOI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT BLEU DE TOI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT BLEU DE TOI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT BLEU DE TOI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT BLEU DE TOI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT BLEU DE TOI
Products information RESTAURANT BLEU DE TOI

BTW identificatienummer (tax): BE01347717285
Ondernemingsnummer: 5499176025
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Gamme de prix: 37 - 50 Euros. Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques. Types de Repas: D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Salles de fêtes,Jardin,Feu Ouvert,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Romantique,Branché,Bistrot. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT BLEU DE TOI
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT BLEU DE TOI)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT BLEU DE TOI
Addition kinds of activities for RESTAURANT BLEU DE TOI

149900. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
226203. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
33560402. Nikkel- en nikkellegering: rollen, tekenen of extruderen | Nickel and nickel alloy: rolling, drawing, or extruding
37110411. Wreckers (sleepwagen), assemblage van | Wreckers (tow truck), assembly of
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing

Werken bij RESTAURANT BLEU DE TOI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT BLEU DE TOI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT BLEU DE TOI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT BLEU DE TOI. Looking for open vacancies in other companies

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT BLEU DE TOI in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT BLEU DE TOI in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT BLEU DE TOI. Laat een reactie achter voor RESTAURANT BLEU DE TOI. RESTAURANT BLEU DE TOI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT BLEU DE TOI. Leave a respond for RESTAURANT BLEU DE TOI. RESTAURANT BLEU DE TOI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT BLEU DE TOI op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT BLEU DE TOI
Location of RESTAURANT BLEU DE TOI on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT BLEU DE TOI

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT BLEU DE TOI RESTAURANT BLEU DE TOI: COIFFURE LU | GARAGE GADEYNE | VDAB | TIM ROELANS | LANGERAERT, STEVEN

Other related companies as RESTAURANT BLEU DE TOI: COIFFURE LU | GARAGE GADEYNE | VDAB | TIM ROELANS | LANGERAERT, STEVEN

RESTAURANT BLEU DE TOI is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT BLEU DE TOI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01347717285. Het bedrijf RESTAURANT BLEU DE TOI bevindt zich op het adres: RUE DES ALEXIENS 73; 1000; BRUXELLES CENTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 37 - 50 Euros. Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques. Types de Repas: D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Salles de fêtes,Jardin,Feu Ouvert,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Romantique,Branché,Bistrot. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT BLEU DE TOI is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT BLEU DE TOI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT BLEU DE TOI, openstaande posities, locatie van RESTAURANT BLEU DE TOI op de kaart.

RESTAURANT BLEU DE TOI is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT BLEU DE TOI, company assigned to the tax number BE01347717285. The company RESTAURANT BLEU DE TOI is located at the address: RUE DES ALEXIENS 73; 1000; BRUXELLES CENTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 37 - 50 Euros. Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques. Types de Repas: D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Salles de fêtes,Jardin,Feu Ouvert,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Romantique,Branché,Bistrot. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of RESTAURANT BLEU DE TOI is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT BLEU DE TOI is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT BLEU DE TOI, open positions, location of RESTAURANT BLEU DE TOI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT BLEU DE TOI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT BLEU DE TOI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT BLEU DE TOI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT BLEU DE TOI, employees, financial statistics.