RELAIS DE LA LIGNE 38

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • RELAIS DE LA LIGNE 38
Private companiesMiscellaneous Repair Services • RELAIS DE LA LIGNE 38

Contactgegevens RELAIS DE LA LIGNE 38: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RELAIS DE LA LIGNE 38: address, phone, fax, email, website, opening hours

RELAIS DE LA LIGNE 38

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CLOUTIERS 61; 4621; FL?RON, België

Telefoon (phone): 43553101 (+32-43553101) 43553101 (+32-43553101)

Fax (fax): +32 (51) 410-32-25 +32 (51) 410-32-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RELAIS DE LA LIGNE 38: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RELAIS DE LA LIGNE 38"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RELAIS DE LA LIGNE 38"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RELAIS DE LA LIGNE 38, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RELAIS DE LA LIGNE 38. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RELAIS DE LA LIGNE 38, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RELAIS DE LA LIGNE 38. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RELAIS DE LA LIGNE 38
Products information RELAIS DE LA LIGNE 38

BTW identificatienummer (tax): BE07347351074
Ondernemingsnummer: 1430938720
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RELAIS DE LA LIGNE 38
(Get full report from official database of BE for RELAIS DE LA LIGNE 38)

Aanvulling soorten activiteiten voor RELAIS DE LA LIGNE 38
Addition kinds of activities for RELAIS DE LA LIGNE 38

236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
371600. Stacaravans | Motor homes
02140101. Geitenboerderij | Goat farm
20689900. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
34910101. Procesregelaarventielen | Process control regulator valves
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food
50230000. Woninginrichting | Homefurnishings
76410203. Reparatie en onderhoud van kantoormeubelen | Office furniture repair and maintenance
82990301. Dramatische school | Dramatic school

Werken bij RELAIS DE LA LIGNE 38: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RELAIS DE LA LIGNE 38: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RELAIS DE LA LIGNE 38. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RELAIS DE LA LIGNE 38. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van RELAIS DE LA LIGNE 38 in sociale netwerken
Look for responds of RELAIS DE LA LIGNE 38 in social networks

Lees alle opmerkingen voor RELAIS DE LA LIGNE 38. Laat een reactie achter voor RELAIS DE LA LIGNE 38. RELAIS DE LA LIGNE 38 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RELAIS DE LA LIGNE 38. Leave a respond for RELAIS DE LA LIGNE 38. RELAIS DE LA LIGNE 38 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RELAIS DE LA LIGNE 38 op de google maps. Adres en contacten RELAIS DE LA LIGNE 38
Location of RELAIS DE LA LIGNE 38 on the google maps. Address and contacts of RELAIS DE LA LIGNE 38

Andere gerelateerde bedrijven als come RELAIS DE LA LIGNE 38 RELAIS DE LA LIGNE 38: CHRISTIAN TYREL DE POIX | Vormezeele BVBA | COIFFURE VINCIANE | GRIET DENCKENS | Foto Milow

Other related companies as RELAIS DE LA LIGNE 38: CHRISTIAN TYREL DE POIX | Vormezeele BVBA | COIFFURE VINCIANE | GRIET DENCKENS | Foto Milow

RELAIS DE LA LIGNE 38 is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RELAIS DE LA LIGNE 38, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07347351074. Het bedrijf RELAIS DE LA LIGNE 38 bevindt zich op het adres: RUE DES CLOUTIERS 61; 4621; FL?RON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 630,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van RELAIS DE LA LIGNE 38 is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RELAIS DE LA LIGNE 38 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RELAIS DE LA LIGNE 38, openstaande posities, locatie van RELAIS DE LA LIGNE 38 op de kaart.

RELAIS DE LA LIGNE 38 is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is RELAIS DE LA LIGNE 38, company assigned to the tax number BE07347351074. The company RELAIS DE LA LIGNE 38 is located at the address: RUE DES CLOUTIERS 61; 4621; FL?RON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 630,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of RELAIS DE LA LIGNE 38 is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RELAIS DE LA LIGNE 38 is not available. You also can look at reviews of RELAIS DE LA LIGNE 38, open positions, location of RELAIS DE LA LIGNE 38 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RELAIS DE LA LIGNE 38, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RELAIS DE LA LIGNE 38, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RELAIS DE LA LIGNE 38, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RELAIS DE LA LIGNE 38, employees, financial statistics.