MEMESSE

Contactgegevens MEMESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEMESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEMESSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT CHRISTOPHE 20; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25123430 (+32-25123430) 25123430 (+32-25123430)

Fax (fax): +32 (12) 934-34-25 +32 (12) 934-34-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEMESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEMESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEMESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEMESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEMESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEMESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEMESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEMESSE
Products information MEMESSE

BTW identificatienummer (tax): BE04815551757
Ondernemingsnummer: 9672332763
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type de Cuisine: Cafés-Restaurants.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEMESSE
(Get full report from official database of BE for MEMESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEMESSE
Addition kinds of activities for MEMESSE

3495. Draadveren | Wire springs
344302. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
782901. Boekingsbureaus, film | Booking agencies, motion picture
26730202. Vuilniszakken (plastic folie): gemaakt van aangekochte materialen | Trash bags (plastic film): made from purchased materials
28420101. Ammoniak, huishouden | Ammonia, household
35440100. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle

Werken bij MEMESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEMESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEMESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEMESSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van MEMESSE in sociale netwerken
Look for responds of MEMESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEMESSE. Laat een reactie achter voor MEMESSE. MEMESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEMESSE. Leave a respond for MEMESSE. MEMESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEMESSE op de google maps. Adres en contacten MEMESSE
Location of MEMESSE on the google maps. Address and contacts of MEMESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come MEMESSE MEMESSE: LE BEL F | CONSTRUCT.& FINISHING | Centre International | M&O | KEURSLAGERIJ STEFAAN

Other related companies as MEMESSE: LE BEL F | CONSTRUCT.& FINISHING | Centre International | M&O | KEURSLAGERIJ STEFAAN

MEMESSE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEMESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04815551757. Het bedrijf MEMESSE bevindt zich op het adres: RUE SAINT CHRISTOPHE 20; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Cafés-Restaurants..
De hoofdactiviteit van MEMESSE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEMESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEMESSE, openstaande posities, locatie van MEMESSE op de kaart.

MEMESSE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEMESSE, company assigned to the tax number BE04815551757. The company MEMESSE is located at the address: RUE SAINT CHRISTOPHE 20; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Cafés-Restaurants..
The main activity of MEMESSE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEMESSE is not available. You also can look at reviews of MEMESSE, open positions, location of MEMESSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEMESSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEMESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEMESSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEMESSE, employees, financial statistics.