MA FOLLE DE SOEUR

Contactgegevens MA FOLLE DE SOEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MA FOLLE DE SOEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MA FOLLE DE SOEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARLEROISE STEENWEG 53; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25382239 (+32-25382239) 25382239 (+32-25382239)

Fax (fax): +32 (57) 520-30-88 +32 (57) 520-30-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MA FOLLE DE SOEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MA FOLLE DE SOEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MA FOLLE DE SOEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MA FOLLE DE SOEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MA FOLLE DE SOEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MA FOLLE DE SOEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MA FOLLE DE SOEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MA FOLLE DE SOEUR
Products information MA FOLLE DE SOEUR

BTW identificatienummer (tax): BE06504974365
Ondernemingsnummer: 7968078613
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MA FOLLE DE SOEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MA FOLLE DE SOEUR
(Get full report from official database of BE for MA FOLLE DE SOEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MA FOLLE DE SOEUR
Addition kinds of activities for MA FOLLE DE SOEUR

14990102. Diamantwinning, industrieel | Diamond mining, industrial
38290105. Brandstof totalizers, vliegtuig motor | Fuel totalizers, aircraft engine
39990302. Down (veren) | Down (feathers)
39999940. Theatrale landschap | Theatrical scenery
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation

Werken bij MA FOLLE DE SOEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MA FOLLE DE SOEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MA FOLLE DE SOEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MA FOLLE DE SOEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels parttime en/of fulltime/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van MA FOLLE DE SOEUR in sociale netwerken
Look for responds of MA FOLLE DE SOEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MA FOLLE DE SOEUR. Laat een reactie achter voor MA FOLLE DE SOEUR. MA FOLLE DE SOEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MA FOLLE DE SOEUR. Leave a respond for MA FOLLE DE SOEUR. MA FOLLE DE SOEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MA FOLLE DE SOEUR op de google maps. Adres en contacten MA FOLLE DE SOEUR
Location of MA FOLLE DE SOEUR on the google maps. Address and contacts of MA FOLLE DE SOEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come MA FOLLE DE SOEUR MA FOLLE DE SOEUR: Poortman BVBA | ALAIN VIJVERMAN | Bama Ijzerwaren | KARL VERMEERSCH | FOTOGRAFIE MARC VINCKIER

Other related companies as MA FOLLE DE SOEUR: Poortman BVBA | ALAIN VIJVERMAN | Bama Ijzerwaren | KARL VERMEERSCH | FOTOGRAFIE MARC VINCKIER

MA FOLLE DE SOEUR is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MA FOLLE DE SOEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06504974365. Het bedrijf MA FOLLE DE SOEUR bevindt zich op het adres: CHARLEROISE STEENWEG 53; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in MA FOLLE DE SOEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MA FOLLE DE SOEUR is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MA FOLLE DE SOEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MA FOLLE DE SOEUR, openstaande posities, locatie van MA FOLLE DE SOEUR op de kaart.

MA FOLLE DE SOEUR is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MA FOLLE DE SOEUR, company assigned to the tax number BE06504974365. The company MA FOLLE DE SOEUR is located at the address: CHARLEROISE STEENWEG 53; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. Products created in MA FOLLE DE SOEUR were not found.
The main activity of MA FOLLE DE SOEUR is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MA FOLLE DE SOEUR is not available. You also can look at reviews of MA FOLLE DE SOEUR, open positions, location of MA FOLLE DE SOEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MA FOLLE DE SOEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MA FOLLE DE SOEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MA FOLLE DE SOEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MA FOLLE DE SOEUR, employees, financial statistics.