LUNCH GARDEN

Contactgegevens LUNCH GARDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUNCH GARDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUNCH GARDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PRINCE DE LIEGE 57; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81302399 (+32-81302399) 81302399 (+32-81302399)

Fax (fax): +32 (53) 987-84-73 +32 (53) 987-84-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUNCH GARDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUNCH GARDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUNCH GARDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUNCH GARDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUNCH GARDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUNCH GARDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUNCH GARDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUNCH GARDEN
Products information LUNCH GARDEN

BTW identificatienummer (tax): BE04456573486
Ondernemingsnummer: 4282714843
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUNCH GARDEN
(Get full report from official database of BE for LUNCH GARDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUNCH GARDEN
Addition kinds of activities for LUNCH GARDEN

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
331503. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
37140114. Gastanks, motorvoertuig | Gas tanks, motor vehicle
38220303. Koelthermostaten | Refrigeration thermostats
70320103. Nudistenkamp | Nudist camp

Werken bij LUNCH GARDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUNCH GARDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUNCH GARDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUNCH GARDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van LUNCH GARDEN in sociale netwerken
Look for responds of LUNCH GARDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUNCH GARDEN. Laat een reactie achter voor LUNCH GARDEN. LUNCH GARDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUNCH GARDEN. Leave a respond for LUNCH GARDEN. LUNCH GARDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUNCH GARDEN op de google maps. Adres en contacten LUNCH GARDEN
Location of LUNCH GARDEN on the google maps. Address and contacts of LUNCH GARDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUNCH GARDEN LUNCH GARDEN: FORTIS | MURIEL VAN RIEL | Fierens Erna | BELET G. | VLAMYNCK

Other related companies as LUNCH GARDEN: FORTIS | MURIEL VAN RIEL | Fierens Erna | BELET G. | VLAMYNCK

LUNCH GARDEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUNCH GARDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04456573486. Het bedrijf LUNCH GARDEN bevindt zich op het adres: AVENUE PRINCE DE LIEGE 57; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van LUNCH GARDEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUNCH GARDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUNCH GARDEN, openstaande posities, locatie van LUNCH GARDEN op de kaart.

LUNCH GARDEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUNCH GARDEN, company assigned to the tax number BE04456573486. The company LUNCH GARDEN is located at the address: AVENUE PRINCE DE LIEGE 57; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of LUNCH GARDEN is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUNCH GARDEN is not available. You also can look at reviews of LUNCH GARDEN, open positions, location of LUNCH GARDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUNCH GARDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUNCH GARDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUNCH GARDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUNCH GARDEN, employees, financial statistics.