LE PETIT CREUX

Particuliere bedrijvencommunicatie • LE PETIT CREUX
Private companiesCommunications • LE PETIT CREUX

Contactgegevens LE PETIT CREUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PETIT CREUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PETIT CREUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'PLACE 21; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65633204 (+32-65633204) 65633204 (+32-65633204)

Fax (fax): +32 (84) 485-73-13 +32 (84) 485-73-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PETIT CREUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PETIT CREUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PETIT CREUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PETIT CREUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PETIT CREUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PETIT CREUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PETIT CREUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PETIT CREUX
Products information LE PETIT CREUX

BTW identificatienummer (tax): BE02559509277
Ondernemingsnummer: 3296417236
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PETIT CREUX
(Get full report from official database of BE for LE PETIT CREUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PETIT CREUX
Addition kinds of activities for LE PETIT CREUX

22111105. Canvas | Canvas
22979903. Spunbonded stoffen | Spunbonded fabrics
35370210. Heftrucks, industrieel: vorken, platformen, schroeven, enz. | Lift trucks, industrial: fork, platform, straddle, etc.
38290202. barografen | Barographs
72110000. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
76991501. Verrekijkers en andere optische goederen reparatie | Binoculars and other optical goods repair
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing

Werken bij LE PETIT CREUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PETIT CREUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PETIT CREUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PETIT CREUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Manuele arbeider voor reiniging en herstellingswerken in de tunnels - Vaste nacht - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal voornamelijk instaan voor het reinigen van de tunnels. Dit zowel manueel als met machine.

  • Kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant; een hotel regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een kok. Je helpt de chef en sous-chef waar nodig Je werkt normaal gezien van 12-22h door de week in 1 dag in het weekend.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van LE PETIT CREUX in sociale netwerken
Look for responds of LE PETIT CREUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PETIT CREUX. Laat een reactie achter voor LE PETIT CREUX. LE PETIT CREUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PETIT CREUX. Leave a respond for LE PETIT CREUX. LE PETIT CREUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PETIT CREUX op de google maps. Adres en contacten LE PETIT CREUX
Location of LE PETIT CREUX on the google maps. Address and contacts of LE PETIT CREUX

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PETIT CREUX LE PETIT CREUX: ESTH?TIDOG | Feller P | MEUBELFABRIEK DEVRIESE | C. BOURG | MULTIPHARMA

Other related companies as LE PETIT CREUX: ESTH?TIDOG | Feller P | MEUBELFABRIEK DEVRIESE | C. BOURG | MULTIPHARMA

LE PETIT CREUX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PETIT CREUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02559509277. Het bedrijf LE PETIT CREUX bevindt zich op het adres: GRAND'PLACE 21; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van LE PETIT CREUX is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PETIT CREUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PETIT CREUX, openstaande posities, locatie van LE PETIT CREUX op de kaart.

LE PETIT CREUX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PETIT CREUX, company assigned to the tax number BE02559509277. The company LE PETIT CREUX is located at the address: GRAND'PLACE 21; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of LE PETIT CREUX is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PETIT CREUX is not available. You also can look at reviews of LE PETIT CREUX, open positions, location of LE PETIT CREUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PETIT CREUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PETIT CREUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PETIT CREUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PETIT CREUX, employees, financial statistics.