LA VILLA

Contactgegevens LA VILLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA VILLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA VILLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE THUIN 4; 6150; ANDERLUES, België

Telefoon (phone): 71540104 (+32-71540104) 71540104 (+32-71540104)

Fax (fax): +32 (84) 518-19-11 +32 (84) 518-19-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA VILLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA VILLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA VILLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA VILLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA VILLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA VILLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA VILLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA VILLA
Products information LA VILLA

BTW identificatienummer (tax): BE09983245849
Ondernemingsnummer: 2085998535
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Italienne. Restaurants avec spectacle: Banquets Médiévaux. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Parking,Air Conditionné,Assortiment de Cigares de Marque,Cave à Vin. Cadre & Atmosphère: Affaire,Sympathique. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Habillée,Décontractée.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA VILLA
(Get full report from official database of BE for LA VILLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA VILLA
Addition kinds of activities for LA VILLA

284201. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
521105. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies
16119901. Algemene aannemer, snelweg en straatbouw | General contractor, highway and street construction
28340402. Koude middelen | Cold remedies
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
36790500. Elektronische schakelaars | Electronic switches
58130203. Gentlemens club | Gentlemens club
63990100. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
80719901. Ultrasone laboratorium | Ultrasound laboratory

Werken bij LA VILLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA VILLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA VILLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA VILLA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

Zoek naar antwoorden van LA VILLA in sociale netwerken
Look for responds of LA VILLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA VILLA. Laat een reactie achter voor LA VILLA. LA VILLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA VILLA. Leave a respond for LA VILLA. LA VILLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA VILLA op de google maps. Adres en contacten LA VILLA
Location of LA VILLA on the google maps. Address and contacts of LA VILLA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA VILLA LA VILLA: SWATOW | YVES DEMUYNCK | EMIEL MOLS | GUIDO BAEYENS | OUTSOURCE MARKET. COMMUN.

Other related companies as LA VILLA: SWATOW | YVES DEMUYNCK | EMIEL MOLS | GUIDO BAEYENS | OUTSOURCE MARKET. COMMUN.

LA VILLA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA VILLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09983245849. Het bedrijf LA VILLA bevindt zich op het adres: ROUTE DE THUIN 4; 6150; ANDERLUES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Italienne. Restaurants avec spectacle: Banquets Médiévaux. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Parking,Air Conditionné,Assortiment de Cigares de Marque,Cave à Vin. Cadre & Atmosphère: Affaire,Sympathique. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Habillée,Décontractée..
De hoofdactiviteit van LA VILLA is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA VILLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA VILLA, openstaande posities, locatie van LA VILLA op de kaart.

LA VILLA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA VILLA, company assigned to the tax number BE09983245849. The company LA VILLA is located at the address: ROUTE DE THUIN 4; 6150; ANDERLUES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Italienne. Restaurants avec spectacle: Banquets Médiévaux. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Parking,Air Conditionné,Assortiment de Cigares de Marque,Cave à Vin. Cadre & Atmosphère: Affaire,Sympathique. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Habillée,Décontractée..
The main activity of LA VILLA is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LA VILLA is not available. You also can look at reviews of LA VILLA, open positions, location of LA VILLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA VILLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA VILLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA VILLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA VILLA, employees, financial statistics.