LA BRASSERIE

Contactgegevens LA BRASSERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA BRASSERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA BRASSERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'PLACE 19; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85212555 (+32-85212555) 85212555 (+32-85212555)

Fax (fax): +32 (53) 226-76-33 +32 (53) 226-76-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA BRASSERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA BRASSERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA BRASSERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA BRASSERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA BRASSERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA BRASSERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA BRASSERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA BRASSERIE
Products information LA BRASSERIE

BTW identificatienummer (tax): BE02591094970
Ondernemingsnummer: 7681884765
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA BRASSERIE
(Get full report from official database of BE for LA BRASSERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA BRASSERIE
Addition kinds of activities for LA BRASSERIE

4939. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
075201. Dierenteelt | Animal breeding services
329599. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
361302. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
651900. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
32720602. Conduits, concrete | Conduits, concrete
34430105. Cyclonen, industrieel: metalen plaat | Cyclones, industrial: metal plate
39149909. Bakjes, NK | Trays, nsk
51119903. Schrijfpapier | Writing paper
59999914. insecticide | Insecticide

Werken bij LA BRASSERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA BRASSERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA BRASSERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA BRASSERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • Calculator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van LA BRASSERIE in sociale netwerken
Look for responds of LA BRASSERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA BRASSERIE. Laat een reactie achter voor LA BRASSERIE. LA BRASSERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA BRASSERIE. Leave a respond for LA BRASSERIE. LA BRASSERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA BRASSERIE op de google maps. Adres en contacten LA BRASSERIE
Location of LA BRASSERIE on the google maps. Address and contacts of LA BRASSERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA BRASSERIE LA BRASSERIE: H.B.C. KEW DENDERMONDE | JOSEPH PEETERS | GPS DESIGN | VID?ORAMA | BUREAU ALPHA

Other related companies as LA BRASSERIE: H.B.C. KEW DENDERMONDE | JOSEPH PEETERS | GPS DESIGN | VID?ORAMA | BUREAU ALPHA

LA BRASSERIE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA BRASSERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02591094970. Het bedrijf LA BRASSERIE bevindt zich op het adres: GRAND'PLACE 19; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive..
De hoofdactiviteit van LA BRASSERIE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA BRASSERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA BRASSERIE, openstaande posities, locatie van LA BRASSERIE op de kaart.

LA BRASSERIE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA BRASSERIE, company assigned to the tax number BE02591094970. The company LA BRASSERIE is located at the address: GRAND'PLACE 19; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive..
The main activity of LA BRASSERIE is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA BRASSERIE is not available. You also can look at reviews of LA BRASSERIE, open positions, location of LA BRASSERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA BRASSERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA BRASSERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA BRASSERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA BRASSERIE, employees, financial statistics.