Lieven Van Deuren

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Lieven Van Deuren
Private companiesReal Estate • Lieven Van Deuren

Contactgegevens Lieven Van Deuren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lieven Van Deuren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lieven Van Deuren

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): Oude Liersebaan 196 2570 Duffel, België

Telefoon (phone): +32 (3) 313-68-31 +32 (3) 313-68-31

Fax (fax): +32 (3) 322-56-25 +32 (3) 322-56-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lieven Van Deuren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lieven Van Deuren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lieven Van Deuren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lieven Van Deuren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lieven Van Deuren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lieven Van Deuren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lieven Van Deuren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lieven Van Deuren
Products information Lieven Van Deuren

BTW identificatienummer (tax): BE06782653808
Ondernemingsnummer: 1209014892
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 627,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Lieven Van Deuren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lieven Van Deuren
(Get full report from official database of BE for Lieven Van Deuren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lieven Van Deuren
Addition kinds of activities for Lieven Van Deuren

267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
14990600. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
30890403. Solderen, laarzen of schoenen solderen: kunststoffen | Soling strips, boot or shoe: plastics
33150301. Prikkeldraad en gedraaide draad | Barbed and twisted wire
39490209. Staven en staafdelen, vissen | Rods and rod parts, fishing
59990000. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
70210000. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club
96210201. Licentie, inspectie: transport faciliteiten, diensten | Licensing, inspection: transportation facilities, services

Werken bij Lieven Van Deuren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lieven Van Deuren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lieven Van Deuren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lieven Van Deuren. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Lieven Van Deuren in sociale netwerken
Look for responds of Lieven Van Deuren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lieven Van Deuren. Laat een reactie achter voor Lieven Van Deuren. Lieven Van Deuren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lieven Van Deuren. Leave a respond for Lieven Van Deuren. Lieven Van Deuren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lieven Van Deuren op de google maps. Adres en contacten Lieven Van Deuren
Location of Lieven Van Deuren on the google maps. Address and contacts of Lieven Van Deuren

Andere gerelateerde bedrijven als come Lieven Van Deuren Lieven Van Deuren: PةDICURE CHANTAL | Interwine BVBA | Huysentruyt Randall | RAYMOND VAN DAMME | TAVERNE ANGLEUROISE

Other related companies as Lieven Van Deuren: PةDICURE CHANTAL | Interwine BVBA | Huysentruyt Randall | RAYMOND VAN DAMME | TAVERNE ANGLEUROISE

Lieven Van Deuren is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is Lieven Van Deuren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06782653808. Het bedrijf Lieven Van Deuren bevindt zich op het adres: Oude Liersebaan 196 2570 Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 627,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Lieven Van Deuren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lieven Van Deuren is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lieven Van Deuren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lieven Van Deuren, openstaande posities, locatie van Lieven Van Deuren op de kaart.

Lieven Van Deuren is a company, that was registered 1986 in Duffel region, Belgium. Full name of company is Lieven Van Deuren, company assigned to the tax number BE06782653808. The company Lieven Van Deuren is located at the address: Oude Liersebaan 196 2570 Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 627,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Lieven Van Deuren were not found.
The main activity of Lieven Van Deuren is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lieven Van Deuren is not available. You also can look at reviews of Lieven Van Deuren, open positions, location of Lieven Van Deuren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lieven Van Deuren, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lieven Van Deuren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lieven Van Deuren, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lieven Van Deuren, employees, financial statistics.