GLACIER CHEZ BEBERT

Contactgegevens GLACIER CHEZ BEBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLACIER CHEZ BEBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLACIER CHEZ BEBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE REINE ASTRID 262; 4802; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87229530 (+32-87229530) 87229530 (+32-87229530)

Fax (fax): +32 (86) 900-89-46 +32 (86) 900-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLACIER CHEZ BEBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLACIER CHEZ BEBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLACIER CHEZ BEBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLACIER CHEZ BEBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLACIER CHEZ BEBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLACIER CHEZ BEBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLACIER CHEZ BEBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLACIER CHEZ BEBERT
Products information GLACIER CHEZ BEBERT

BTW identificatienummer (tax): BE05886993408
Ondernemingsnummer: 9817626953
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLACIER CHEZ BEBERT
(Get full report from official database of BE for GLACIER CHEZ BEBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLACIER CHEZ BEBERT
Addition kinds of activities for GLACIER CHEZ BEBERT

339901. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
30690206. Laken, rubber of rubberen stof | Sheeting, rubber or rubberized fabric
36340303. Ontvochtigers, elektrisch: kamer | Dehumidifiers, electric: room
51490900. Koffie en thee | Coffee and tea
62890202. Voorraad overdrachtsagenten | Stock transfer agents
86419905. Recreatievereniging | Recreation association

Werken bij GLACIER CHEZ BEBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLACIER CHEZ BEBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLACIER CHEZ BEBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLACIER CHEZ BEBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van GLACIER CHEZ BEBERT in sociale netwerken
Look for responds of GLACIER CHEZ BEBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLACIER CHEZ BEBERT. Laat een reactie achter voor GLACIER CHEZ BEBERT. GLACIER CHEZ BEBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLACIER CHEZ BEBERT. Leave a respond for GLACIER CHEZ BEBERT. GLACIER CHEZ BEBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLACIER CHEZ BEBERT op de google maps. Adres en contacten GLACIER CHEZ BEBERT
Location of GLACIER CHEZ BEBERT on the google maps. Address and contacts of GLACIER CHEZ BEBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come GLACIER CHEZ BEBERT GLACIER CHEZ BEBERT: Sport Rent | VLEESHAL MAVLI | CENTRAL BVBA | EXCLUSIVE WHEELS | GUISSARD P

Other related companies as GLACIER CHEZ BEBERT: Sport Rent | VLEESHAL MAVLI | CENTRAL BVBA | EXCLUSIVE WHEELS | GUISSARD P

GLACIER CHEZ BEBERT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLACIER CHEZ BEBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05886993408. Het bedrijf GLACIER CHEZ BEBERT bevindt zich op het adres: AVENUE REINE ASTRID 262; 4802; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 455,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms..
De hoofdactiviteit van GLACIER CHEZ BEBERT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLACIER CHEZ BEBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLACIER CHEZ BEBERT, openstaande posities, locatie van GLACIER CHEZ BEBERT op de kaart.

GLACIER CHEZ BEBERT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLACIER CHEZ BEBERT, company assigned to the tax number BE05886993408. The company GLACIER CHEZ BEBERT is located at the address: AVENUE REINE ASTRID 262; 4802; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 455,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms..
The main activity of GLACIER CHEZ BEBERT is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GLACIER CHEZ BEBERT is not available. You also can look at reviews of GLACIER CHEZ BEBERT, open positions, location of GLACIER CHEZ BEBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLACIER CHEZ BEBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLACIER CHEZ BEBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLACIER CHEZ BEBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLACIER CHEZ BEBERT, employees, financial statistics.