FETA VIE

Contactgegevens FETA VIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FETA VIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FETA VIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AM?RICAINE,122; 1050; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25371999 (+32-25371999) 25371999 (+32-25371999)

Fax (fax): +32 (68) 294-37-98 +32 (68) 294-37-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FETA VIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FETA VIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FETA VIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FETA VIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FETA VIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FETA VIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FETA VIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FETA VIE
Products information FETA VIE

BTW identificatienummer (tax): BE02792419433
Ondernemingsnummer: 7695343017
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grecque. Restaurants avec spectacle: Piano,D?ner & Soirée Dansante. Types de Repas: Lunch,Menus,D?ner. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Bar,Parking,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Romantique,Sympathique,Affaire,Branché. Services: Enfants Admis,Vente de Cigarettes,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée. Cote: Guide Delta,Le Petit Futé,Fun Brussels

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FETA VIE
(Get full report from official database of BE for FETA VIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FETA VIE
Addition kinds of activities for FETA VIE

371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
26749903. Glassine zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Glassine bags: made from purchased materials
28360102. plasma | Plasmas
33540202. Buisbloemen, geëxtrudeerd, aluminium | Tube blooms, extruded, aluminum
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings

Werken bij FETA VIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FETA VIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FETA VIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FETA VIE. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Stikster 3,4 of 5 dagen per week(naar jouw keuze!) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het stikken van bandages en orthopedische stukken zoals: -voetriemen -heupverbanden -...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van FETA VIE in sociale netwerken
Look for responds of FETA VIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FETA VIE. Laat een reactie achter voor FETA VIE. FETA VIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FETA VIE. Leave a respond for FETA VIE. FETA VIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FETA VIE op de google maps. Adres en contacten FETA VIE
Location of FETA VIE on the google maps. Address and contacts of FETA VIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FETA VIE FETA VIE: VIGNES SAINT-MICHEL | Zazou | MARIA PEETERS | VANHEES-HEYELEN | Drukkerij Gazelle NV

Other related companies as FETA VIE: VIGNES SAINT-MICHEL | Zazou | MARIA PEETERS | VANHEES-HEYELEN | Drukkerij Gazelle NV

FETA VIE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FETA VIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02792419433. Het bedrijf FETA VIE bevindt zich op het adres: RUE AM?RICAINE,122; 1050; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grecque. Restaurants avec spectacle: Piano,D?ner & Soirée Dansante. Types de Repas: Lunch,Menus,D?ner. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Bar,Parking,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Romantique,Sympathique,Affaire,Branché. Services: Enfants Admis,Vente de Cigarettes,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée. Cote: Guide Delta,Le Petit Futé,Fun Brussels.
De hoofdactiviteit van FETA VIE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FETA VIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FETA VIE, openstaande posities, locatie van FETA VIE op de kaart.

FETA VIE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FETA VIE, company assigned to the tax number BE02792419433. The company FETA VIE is located at the address: RUE AM?RICAINE,122; 1050; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Grecque. Restaurants avec spectacle: Piano,D?ner & Soirée Dansante. Types de Repas: Lunch,Menus,D?ner. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Bar,Parking,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Romantique,Sympathique,Affaire,Branché. Services: Enfants Admis,Vente de Cigarettes,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Décontractée. Cote: Guide Delta,Le Petit Futé,Fun Brussels.
The main activity of FETA VIE is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FETA VIE is not available. You also can look at reviews of FETA VIE, open positions, location of FETA VIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FETA VIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FETA VIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FETA VIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FETA VIE, employees, financial statistics.