DEN BOTTEL

Contactgegevens DEN BOTTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEN BOTTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEN BOTTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJHEID 162; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33149229 (+32-33149229) 33149229 (+32-33149229)

Fax (fax): +32 (14) 275-43-31 +32 (14) 275-43-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEN BOTTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEN BOTTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEN BOTTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEN BOTTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEN BOTTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEN BOTTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEN BOTTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEN BOTTEL
Products information DEN BOTTEL

BTW identificatienummer (tax): BE08230926513
Ondernemingsnummer: 2570495605
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEN BOTTEL
(Get full report from official database of BE for DEN BOTTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEN BOTTEL
Addition kinds of activities for DEN BOTTEL

23920603. Linnen, tapijt: textiel, behalve vilt | Linings, carpet: textile, except felt
24990302. Ladders, hout | Ladders, wood
28330104. Mercuryverbindingen, geneesmiddelen | Mercury compounds, medicinal
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
51490500. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
70219902. Gemeubileerde kamerverhuur | Furnished room rental
86610104. Broeders kerk | Brethren church

Werken bij DEN BOTTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEN BOTTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEN BOTTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEN BOTTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

Zoek naar antwoorden van DEN BOTTEL in sociale netwerken
Look for responds of DEN BOTTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEN BOTTEL. Laat een reactie achter voor DEN BOTTEL. DEN BOTTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEN BOTTEL. Leave a respond for DEN BOTTEL. DEN BOTTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEN BOTTEL op de google maps. Adres en contacten DEN BOTTEL
Location of DEN BOTTEL on the google maps. Address and contacts of DEN BOTTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DEN BOTTEL DEN BOTTEL: FRANKY SAMYN | AIR LIQUIDES INDUSTRIES | GARAGE STEENBEKE | Brucar | Quality of Life vzw

Other related companies as DEN BOTTEL: FRANKY SAMYN | AIR LIQUIDES INDUSTRIES | GARAGE STEENBEKE | Brucar | Quality of Life vzw

DEN BOTTEL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEN BOTTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230926513. Het bedrijf DEN BOTTEL bevindt zich op het adres: VRIJHEID 162; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 259,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van DEN BOTTEL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEN BOTTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEN BOTTEL, openstaande posities, locatie van DEN BOTTEL op de kaart.

DEN BOTTEL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEN BOTTEL, company assigned to the tax number BE08230926513. The company DEN BOTTEL is located at the address: VRIJHEID 162; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 259,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of DEN BOTTEL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEN BOTTEL is not available. You also can look at reviews of DEN BOTTEL, open positions, location of DEN BOTTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEN BOTTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEN BOTTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEN BOTTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEN BOTTEL, employees, financial statistics.