DE SONNE

Contactgegevens DE SONNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SONNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SONNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 10; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37713773 (+32-37713773) 37713773 (+32-37713773)

Fax (fax): +32 (58) 520-79-14 +32 (58) 520-79-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SONNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SONNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SONNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SONNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SONNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SONNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SONNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SONNE
Products information DE SONNE

BTW identificatienummer (tax): BE02698211669
Ondernemingsnummer: 9641296386
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SONNE
(Get full report from official database of BE for DE SONNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SONNE
Addition kinds of activities for DE SONNE

254100. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
26790102. Pallet spacers, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pallet spacers, fiber: made from purchased material
27820401. Memorandum boeken, gedrukt | Memorandum books, printed
35360203. Monorail systemen | Monorail systems
45129903. Helikopter drager, gepland | Helicopter carrier, scheduled
49539902. Dode dierenafvoer | Dead animal disposal
50390102. Mobiele huizen | Mobile homes
83220201. Adoptiediensten | Adoption services

Werken bij DE SONNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SONNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SONNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SONNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Handelsingenieur data voor internationaal bedrijf - Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring binnen data? Wil je graag in een gereputeerd en internationaal werken? ben je minimum 1 dag per week vrij om te werken? Randstad Young Talents heeft een interessante vacature voor studenten handelsingenieur. Concreet zijn er volgende projecten in het bedrijf: een analyse maken van RSP CRM informatie en daaraan gekoppeld de nodige rapporten opzetten en storyline uitwerken. ad hoc analyses data cleansing in CaRMen UCID klantendata GDPR klantendata Global profile klantendata CRM Ondersteuning op campagnes

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

Zoek naar antwoorden van DE SONNE in sociale netwerken
Look for responds of DE SONNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SONNE. Laat een reactie achter voor DE SONNE. DE SONNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SONNE. Leave a respond for DE SONNE. DE SONNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SONNE op de google maps. Adres en contacten DE SONNE
Location of DE SONNE on the google maps. Address and contacts of DE SONNE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SONNE DE SONNE: BOEY NOEL NV | Queens | Meeus Drukkerij | PROFORAL ASBL | Fets

Other related companies as DE SONNE: BOEY NOEL NV | Queens | Meeus Drukkerij | PROFORAL ASBL | Fets

DE SONNE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SONNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02698211669. Het bedrijf DE SONNE bevindt zich op het adres: MARKT 10; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van DE SONNE is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SONNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SONNE, openstaande posities, locatie van DE SONNE op de kaart.

DE SONNE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SONNE, company assigned to the tax number BE02698211669. The company DE SONNE is located at the address: MARKT 10; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of DE SONNE is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SONNE is not available. You also can look at reviews of DE SONNE, open positions, location of DE SONNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SONNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SONNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SONNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SONNE, employees, financial statistics.