DE RIDDER VAN MUSENA

Contactgegevens DE RIDDER VAN MUSENA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE RIDDER VAN MUSENA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE RIDDER VAN MUSENA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSTRAAT 7; 2812; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15413121 (+32-15413121) 15413121 (+32-15413121)

Fax (fax): +32 (84) 572-73-43 +32 (84) 572-73-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE RIDDER VAN MUSENA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE RIDDER VAN MUSENA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE RIDDER VAN MUSENA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE RIDDER VAN MUSENA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE RIDDER VAN MUSENA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE RIDDER VAN MUSENA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE RIDDER VAN MUSENA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE RIDDER VAN MUSENA
Products information DE RIDDER VAN MUSENA

BTW identificatienummer (tax): BE08137542724
Ondernemingsnummer: 9169982910
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE RIDDER VAN MUSENA
(Get full report from official database of BE for DE RIDDER VAN MUSENA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE RIDDER VAN MUSENA
Addition kinds of activities for DE RIDDER VAN MUSENA

308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
22590300. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
41310000. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
50150101. Auto-accessoires, gebruikt, nec | Automotive accessories, used, nec
50490103. Laboratoriumapparatuur, behalve medisch of tandheelkunde | Laboratory equipment, except medical or dental
93110102. Belastingbeoordelaars 'kantoor | Property tax assessors' office

Werken bij DE RIDDER VAN MUSENA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE RIDDER VAN MUSENA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE RIDDER VAN MUSENA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE RIDDER VAN MUSENA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van DE RIDDER VAN MUSENA in sociale netwerken
Look for responds of DE RIDDER VAN MUSENA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE RIDDER VAN MUSENA. Laat een reactie achter voor DE RIDDER VAN MUSENA. DE RIDDER VAN MUSENA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE RIDDER VAN MUSENA. Leave a respond for DE RIDDER VAN MUSENA. DE RIDDER VAN MUSENA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE RIDDER VAN MUSENA op de google maps. Adres en contacten DE RIDDER VAN MUSENA
Location of DE RIDDER VAN MUSENA on the google maps. Address and contacts of DE RIDDER VAN MUSENA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE RIDDER VAN MUSENA DE RIDDER VAN MUSENA: H?TEL A LA GRANDE CLOCHE | TOLLET JOAILLIERS | CLAUDINE VANGHELUWE | BRICHARD | ANDR? NOSSENT

Other related companies as DE RIDDER VAN MUSENA: H?TEL A LA GRANDE CLOCHE | TOLLET JOAILLIERS | CLAUDINE VANGHELUWE | BRICHARD | ANDR? NOSSENT

DE RIDDER VAN MUSENA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE RIDDER VAN MUSENA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08137542724. Het bedrijf DE RIDDER VAN MUSENA bevindt zich op het adres: BRUGSTRAAT 7; 2812; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 643,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
De hoofdactiviteit van DE RIDDER VAN MUSENA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE RIDDER VAN MUSENA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE RIDDER VAN MUSENA, openstaande posities, locatie van DE RIDDER VAN MUSENA op de kaart.

DE RIDDER VAN MUSENA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE RIDDER VAN MUSENA, company assigned to the tax number BE08137542724. The company DE RIDDER VAN MUSENA is located at the address: BRUGSTRAAT 7; 2812; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 643,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
The main activity of DE RIDDER VAN MUSENA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE RIDDER VAN MUSENA is not available. You also can look at reviews of DE RIDDER VAN MUSENA, open positions, location of DE RIDDER VAN MUSENA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE RIDDER VAN MUSENA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE RIDDER VAN MUSENA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE RIDDER VAN MUSENA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE RIDDER VAN MUSENA, employees, financial statistics.