DE RENTAKKER

Contactgegevens DE RENTAKKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE RENTAKKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE RENTAKKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKKEBUSSTRAAT 84; 8950; DE KLIJTE-HEUVELLAND, België

Telefoon (phone): 57444538 (+32-57444538) 57444538 (+32-57444538)

Fax (fax): +32 (12) 897-82-52 +32 (12) 897-82-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE RENTAKKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE RENTAKKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE RENTAKKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE RENTAKKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE RENTAKKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE RENTAKKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE RENTAKKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE RENTAKKER
Products information DE RENTAKKER

BTW identificatienummer (tax): BE03490875244
Ondernemingsnummer: 4340942382
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Bars & Brasseries,Belge. Petite Restauration & Tearooms: Crêperie. Types de Repas: Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Jardin,Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Assortiment de Cigares de Marque,Parking,Air Conditionné,Bar. Cadre & Atmosphère: Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Vente de Cigarettes,Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.^^steaks,scampi,kindermenu,kreeft,paling,salades,klijtepotje.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE RENTAKKER
(Get full report from official database of BE for DE RENTAKKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE RENTAKKER
Addition kinds of activities for DE RENTAKKER

679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
20419910. Korenmolen voeden | Wheat mill feed
28990115. Plantaardige oliën, gevulkaniseerd of gesulfureerd | Vegetable oils, vulcanized or sulfurized
50990201. cordwood | Cordwood
76992210. Reparatie van restauratieapparatuur | Restaurant equipment repair

Werken bij DE RENTAKKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE RENTAKKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE RENTAKKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE RENTAKKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van DE RENTAKKER in sociale netwerken
Look for responds of DE RENTAKKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE RENTAKKER. Laat een reactie achter voor DE RENTAKKER. DE RENTAKKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE RENTAKKER. Leave a respond for DE RENTAKKER. DE RENTAKKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE RENTAKKER op de google maps. Adres en contacten DE RENTAKKER
Location of DE RENTAKKER on the google maps. Address and contacts of DE RENTAKKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE RENTAKKER DE RENTAKKER: CONITEC | PEARLE OPTICIENS | THIERRY VERBEET | Alkam bvba-Copy De Raaf | VANERUM

Other related companies as DE RENTAKKER: CONITEC | PEARLE OPTICIENS | THIERRY VERBEET | Alkam bvba-Copy De Raaf | VANERUM

DE RENTAKKER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE RENTAKKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03490875244. Het bedrijf DE RENTAKKER bevindt zich op het adres: DIKKEBUSSTRAAT 84; 8950; DE KLIJTE-HEUVELLAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 158,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Bars & Brasseries,Belge. Petite Restauration & Tearooms: Crêperie. Types de Repas: Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Jardin,Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Assortiment de Cigares de Marque,Parking,Air Conditionné,Bar. Cadre & Atmosphère: Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Vente de Cigarettes,Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.^^steaks,scampi,kindermenu,kreeft,paling,salades,klijtepotje..
De hoofdactiviteit van DE RENTAKKER is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE RENTAKKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE RENTAKKER, openstaande posities, locatie van DE RENTAKKER op de kaart.

DE RENTAKKER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE RENTAKKER, company assigned to the tax number BE03490875244. The company DE RENTAKKER is located at the address: DIKKEBUSSTRAAT 84; 8950; DE KLIJTE-HEUVELLAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 158,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Bars & Brasseries,Belge. Petite Restauration & Tearooms: Crêperie. Types de Repas: Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Jardin,Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Assortiment de Cigares de Marque,Parking,Air Conditionné,Bar. Cadre & Atmosphère: Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Vente de Cigarettes,Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.^^steaks,scampi,kindermenu,kreeft,paling,salades,klijtepotje..
The main activity of DE RENTAKKER is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE RENTAKKER is not available. You also can look at reviews of DE RENTAKKER, open positions, location of DE RENTAKKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE RENTAKKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE RENTAKKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE RENTAKKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE RENTAKKER, employees, financial statistics.