DE DOBBEL ROSE

Particuliere bedrijvenBosbouw • DE DOBBEL ROSE
Private companiesForestry • DE DOBBEL ROSE

Contactgegevens DE DOBBEL ROSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE DOBBEL ROSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE DOBBEL ROSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARDESTRAAT 12; 8531; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56702174 (+32-56702174) 56702174 (+32-56702174)

Fax (fax): +32 (15) 927-42-39 +32 (15) 927-42-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE DOBBEL ROSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE DOBBEL ROSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE DOBBEL ROSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE DOBBEL ROSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE DOBBEL ROSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE DOBBEL ROSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE DOBBEL ROSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE DOBBEL ROSE
Products information DE DOBBEL ROSE

BTW identificatienummer (tax): BE06174285888
Ondernemingsnummer: 6349792480
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE DOBBEL ROSE
(Get full report from official database of BE for DE DOBBEL ROSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE DOBBEL ROSE
Addition kinds of activities for DE DOBBEL ROSE

20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
27590104. Aandelen certificaten: afdrukken, NSK | Stock certificates: printing, nsk
35520103. Koolstofapparatuur, wolverwerkingsmachines | Carbonizing equipment, wool processing machinery
36459903. Bureau lampen | Desk lamps
53110000. Warenhuizen | Department stores
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
67320000. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
72190102. Garment change en reparatie winkel | Garment alteration and repair shop
87429904. Algemeen management consultant | General management consultant

Werken bij DE DOBBEL ROSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE DOBBEL ROSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE DOBBEL ROSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE DOBBEL ROSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van DE DOBBEL ROSE in sociale netwerken
Look for responds of DE DOBBEL ROSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE DOBBEL ROSE. Laat een reactie achter voor DE DOBBEL ROSE. DE DOBBEL ROSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE DOBBEL ROSE. Leave a respond for DE DOBBEL ROSE. DE DOBBEL ROSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE DOBBEL ROSE op de google maps. Adres en contacten DE DOBBEL ROSE
Location of DE DOBBEL ROSE on the google maps. Address and contacts of DE DOBBEL ROSE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE DOBBEL ROSE DE DOBBEL ROSE: Medicor NV | Créate SC | GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL | Lenzen B | Van Damme Ets SA

Other related companies as DE DOBBEL ROSE: Medicor NV | Créate SC | GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL | Lenzen B | Van Damme Ets SA

DE DOBBEL ROSE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE DOBBEL ROSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06174285888. Het bedrijf DE DOBBEL ROSE bevindt zich op het adres: AARDESTRAAT 12; 8531; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van DE DOBBEL ROSE is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE DOBBEL ROSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE DOBBEL ROSE, openstaande posities, locatie van DE DOBBEL ROSE op de kaart.

DE DOBBEL ROSE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE DOBBEL ROSE, company assigned to the tax number BE06174285888. The company DE DOBBEL ROSE is located at the address: AARDESTRAAT 12; 8531; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of DE DOBBEL ROSE is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE DOBBEL ROSE is not available. You also can look at reviews of DE DOBBEL ROSE, open positions, location of DE DOBBEL ROSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE DOBBEL ROSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE DOBBEL ROSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE DOBBEL ROSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE DOBBEL ROSE, employees, financial statistics.