DE BEGHYNEWINNINGHE

Contactgegevens DE BEGHYNEWINNINGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BEGHYNEWINNINGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BEGHYNEWINNINGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENSTRAAT 31; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13678826 (+32-13678826) 13678826 (+32-13678826)

Fax (fax): +32 (84) 599-91-50 +32 (84) 599-91-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BEGHYNEWINNINGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BEGHYNEWINNINGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BEGHYNEWINNINGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BEGHYNEWINNINGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BEGHYNEWINNINGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BEGHYNEWINNINGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BEGHYNEWINNINGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BEGHYNEWINNINGHE
Products information DE BEGHYNEWINNINGHE

BTW identificatienummer (tax): BE03760589599
Ondernemingsnummer: 3597717285
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BEGHYNEWINNINGHE
(Get full report from official database of BE for DE BEGHYNEWINNINGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BEGHYNEWINNINGHE
Addition kinds of activities for DE BEGHYNEWINNINGHE

365299. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
25429904. Schappen, kantoor en winkel, behalve hout | Shelving, office and store, except wood
27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
28690108. Methyl alcohol, synthetisch, methanol | Methyl alcohol, synthetic, methanol
28790108. Pyrethrinconcentraten en preparaten | Pyrethrin concentrates and preparations
49310000. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
51699906. explosieven | Explosives
57350202. CD's | Compact discs

Werken bij DE BEGHYNEWINNINGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BEGHYNEWINNINGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BEGHYNEWINNINGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BEGHYNEWINNINGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Medewerker in broodjeszaak (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een broodjeszaak in Kortrijk zijn we op zoek naar meerdere verkoopsmedewerkers. Als verkoopster/verkoper ben je verantwoordelijk voor het bedienen van je klanten, het maken van broodjes, klaarmaken van bestellingen, ...

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

Zoek naar antwoorden van DE BEGHYNEWINNINGHE in sociale netwerken
Look for responds of DE BEGHYNEWINNINGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BEGHYNEWINNINGHE. Laat een reactie achter voor DE BEGHYNEWINNINGHE. DE BEGHYNEWINNINGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BEGHYNEWINNINGHE. Leave a respond for DE BEGHYNEWINNINGHE. DE BEGHYNEWINNINGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BEGHYNEWINNINGHE op de google maps. Adres en contacten DE BEGHYNEWINNINGHE
Location of DE BEGHYNEWINNINGHE on the google maps. Address and contacts of DE BEGHYNEWINNINGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BEGHYNEWINNINGHE DE BEGHYNEWINNINGHE: RENMANS | Dusart G | Deltour F | PLEINCHAMP | ELISABETH LENOIR

Other related companies as DE BEGHYNEWINNINGHE: RENMANS | Dusart G | Deltour F | PLEINCHAMP | ELISABETH LENOIR

DE BEGHYNEWINNINGHE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BEGHYNEWINNINGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03760589599. Het bedrijf DE BEGHYNEWINNINGHE bevindt zich op het adres: GROENSTRAAT 31; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van DE BEGHYNEWINNINGHE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BEGHYNEWINNINGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BEGHYNEWINNINGHE, openstaande posities, locatie van DE BEGHYNEWINNINGHE op de kaart.

DE BEGHYNEWINNINGHE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BEGHYNEWINNINGHE, company assigned to the tax number BE03760589599. The company DE BEGHYNEWINNINGHE is located at the address: GROENSTRAAT 31; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge..
The main activity of DE BEGHYNEWINNINGHE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BEGHYNEWINNINGHE is not available. You also can look at reviews of DE BEGHYNEWINNINGHE, open positions, location of DE BEGHYNEWINNINGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BEGHYNEWINNINGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BEGHYNEWINNINGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BEGHYNEWINNINGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BEGHYNEWINNINGHE, employees, financial statistics.