CASA DI CAMPAGNA

Contactgegevens CASA DI CAMPAGNA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASA DI CAMPAGNA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASA DI CAMPAGNA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BEAUMONT 185; 7030; SAINT-SYMPHORIEN, België

Telefoon (phone): 65434223 (+32-65434223) 65434223 (+32-65434223)

Fax (fax): +32 (61) 260-47-52 +32 (61) 260-47-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASA DI CAMPAGNA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASA DI CAMPAGNA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASA DI CAMPAGNA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASA DI CAMPAGNA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASA DI CAMPAGNA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASA DI CAMPAGNA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASA DI CAMPAGNA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASA DI CAMPAGNA
Products information CASA DI CAMPAGNA

BTW identificatienummer (tax): BE05931488037
Ondernemingsnummer: 9108459472
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Gamme de prix: > 50 Euros,< 12.5 Euros. Type de Cuisine: Italienne,Pizzas. Restaurants routiers: En bord de Route. Aménagements & Services: Terrasse,Feu Ouvert,Jardin,Parking,Cave à Vin. Cadre & Atmosphère: Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASA DI CAMPAGNA
(Get full report from official database of BE for CASA DI CAMPAGNA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASA DI CAMPAGNA
Addition kinds of activities for CASA DI CAMPAGNA

273100. Boekuitgeverij | Book publishing
511301. Verzendkosten | Shipping supplies
20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
22980202. Snoer, gevlochten | Cord, braided
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
39110303. Bevestigingen, goud of zilver: pennen, lederwaren, enz. | Mountings, gold or silver: pens, leather goods, etc.
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
73799901. Diskette duplicatiedienst | Diskette duplicating service

Werken bij CASA DI CAMPAGNA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASA DI CAMPAGNA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASA DI CAMPAGNA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASA DI CAMPAGNA. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van CASA DI CAMPAGNA in sociale netwerken
Look for responds of CASA DI CAMPAGNA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASA DI CAMPAGNA. Laat een reactie achter voor CASA DI CAMPAGNA. CASA DI CAMPAGNA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASA DI CAMPAGNA. Leave a respond for CASA DI CAMPAGNA. CASA DI CAMPAGNA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASA DI CAMPAGNA op de google maps. Adres en contacten CASA DI CAMPAGNA
Location of CASA DI CAMPAGNA on the google maps. Address and contacts of CASA DI CAMPAGNA

Andere gerelateerde bedrijven als come CASA DI CAMPAGNA CASA DI CAMPAGNA: RESTAURANT L'HEURE DOUZE | Daenen Yves | FRANS VANDEWIELE | MECO-MEUBEL-THYS | LVB Consulting GCV

Other related companies as CASA DI CAMPAGNA: RESTAURANT L'HEURE DOUZE | Daenen Yves | FRANS VANDEWIELE | MECO-MEUBEL-THYS | LVB Consulting GCV

CASA DI CAMPAGNA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASA DI CAMPAGNA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05931488037. Het bedrijf CASA DI CAMPAGNA bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BEAUMONT 185; 7030; SAINT-SYMPHORIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: > 50 Euros,< 12.5 Euros. Type de Cuisine: Italienne,Pizzas. Restaurants routiers: En bord de Route. Aménagements & Services: Terrasse,Feu Ouvert,Jardin,Parking,Cave à Vin. Cadre & Atmosphère: Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
De hoofdactiviteit van CASA DI CAMPAGNA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASA DI CAMPAGNA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASA DI CAMPAGNA, openstaande posities, locatie van CASA DI CAMPAGNA op de kaart.

CASA DI CAMPAGNA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASA DI CAMPAGNA, company assigned to the tax number BE05931488037. The company CASA DI CAMPAGNA is located at the address: CHAUSS?E DE BEAUMONT 185; 7030; SAINT-SYMPHORIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: > 50 Euros,< 12.5 Euros. Type de Cuisine: Italienne,Pizzas. Restaurants routiers: En bord de Route. Aménagements & Services: Terrasse,Feu Ouvert,Jardin,Parking,Cave à Vin. Cadre & Atmosphère: Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée..
The main activity of CASA DI CAMPAGNA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CASA DI CAMPAGNA is not available. You also can look at reviews of CASA DI CAMPAGNA, open positions, location of CASA DI CAMPAGNA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASA DI CAMPAGNA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASA DI CAMPAGNA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASA DI CAMPAGNA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASA DI CAMPAGNA, employees, financial statistics.