BRASSERIE DE ZWAAN

Contactgegevens BRASSERIE DE ZWAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE DE ZWAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE DE ZWAAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 4; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16566053 (+32-16566053) 16566053 (+32-16566053)

Fax (fax): +32 (4) 593-43-80 +32 (4) 593-43-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE DE ZWAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE DE ZWAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE DE ZWAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE DE ZWAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE DE ZWAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE DE ZWAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE DE ZWAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE DE ZWAAN
Products information BRASSERIE DE ZWAAN

BTW identificatienummer (tax): BE02170043945
Ondernemingsnummer: 5726043701
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Restaurants avec spectacle: D?ner & Soirée Dansante,Musique Live. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars,Crêperie,Glacier. Types de Repas: D?ner,Menus Diététiques,Aliments Biologiques,Lunch,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Bars à Vin,Cave à Vin,Terrasse,Salles de Réception,Parking,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Affaire,Sympathique,Brasserie. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Steackhouse,Enfants Admis,Vente de Cigarettes. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE DE ZWAAN
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE DE ZWAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE DE ZWAAN
Addition kinds of activities for BRASSERIE DE ZWAAN

594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
24310000. Millwork | Millwork
34440300. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
50399910. Kluisjes, constructie | Lockers, construction

Werken bij BRASSERIE DE ZWAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE DE ZWAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE DE ZWAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE DE ZWAAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • afwas en keukenhulp (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    afwas doen , kleine karweien in de keuken ,helpen keuken kuisen

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE DE ZWAAN in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE DE ZWAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE DE ZWAAN. Laat een reactie achter voor BRASSERIE DE ZWAAN. BRASSERIE DE ZWAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE DE ZWAAN. Leave a respond for BRASSERIE DE ZWAAN. BRASSERIE DE ZWAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE DE ZWAAN op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE DE ZWAAN
Location of BRASSERIE DE ZWAAN on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE DE ZWAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE DE ZWAAN BRASSERIE DE ZWAAN: FLCENTRE HOSPITALIER TUBIZE NIVELLE | ANDREJA KLARIN | D.A.S. | Metamorphose | Van De Laer

Other related companies as BRASSERIE DE ZWAAN: FLCENTRE HOSPITALIER TUBIZE NIVELLE | ANDREJA KLARIN | D.A.S. | Metamorphose | Van De Laer

BRASSERIE DE ZWAAN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE DE ZWAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02170043945. Het bedrijf BRASSERIE DE ZWAAN bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 4; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 219,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Restaurants avec spectacle: D?ner & Soirée Dansante,Musique Live. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars,Crêperie,Glacier. Types de Repas: D?ner,Menus Diététiques,Aliments Biologiques,Lunch,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Bars à Vin,Cave à Vin,Terrasse,Salles de Réception,Parking,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Affaire,Sympathique,Brasserie. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Steackhouse,Enfants Admis,Vente de Cigarettes. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE DE ZWAAN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE DE ZWAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE DE ZWAAN, openstaande posities, locatie van BRASSERIE DE ZWAAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRASSERIE DE ZWAAN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE DE ZWAAN, company assigned to the tax number BE02170043945. The company BRASSERIE DE ZWAAN is located at the address: GROTE MARKT 4; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 219,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Restaurants avec spectacle: D?ner & Soirée Dansante,Musique Live. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars,Crêperie,Glacier. Types de Repas: D?ner,Menus Diététiques,Aliments Biologiques,Lunch,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Bars à Vin,Cave à Vin,Terrasse,Salles de Réception,Parking,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Affaire,Sympathique,Brasserie. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Steackhouse,Enfants Admis,Vente de Cigarettes. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of BRASSERIE DE ZWAAN is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE DE ZWAAN is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE DE ZWAAN, open positions, location of BRASSERIE DE ZWAAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE DE ZWAAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE DE ZWAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE DE ZWAAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE DE ZWAAN, employees, financial statistics.