POSTLAND NV

Contactgegevens POSTLAND NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTLAND NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTLAND NV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Uilenbaan 90 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-55-48-84 32-33-55-48-84

Fax (fax): 32-33-53-85-73 32-33-53-85-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTLAND NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTLAND NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTLAND NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTLAND NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTLAND NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTLAND NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTLAND NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTLAND NV
Products information POSTLAND NV

BTW identificatienummer (tax): BE08022735595
Ondernemingsnummer: 2777587890
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in POSTLAND NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mail order

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTLAND NV
(Get full report from official database of BE for POSTLAND NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTLAND NV
Addition kinds of activities for POSTLAND NV

353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
729999. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec
01829900. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
09190102. Walvis vleesproductie | Whale meat production
28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
31310506. bovendeel | Uppers
56990404. Gebreide jurken, op bestelling gemaakt | Knit dresses, made to order

Werken bij POSTLAND NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTLAND NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTLAND NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTLAND NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • Industrieel elektricien (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde elektriciens Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een gemotiveerd elektricien;

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van POSTLAND NV in sociale netwerken
Look for responds of POSTLAND NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTLAND NV. Laat een reactie achter voor POSTLAND NV. POSTLAND NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTLAND NV. Leave a respond for POSTLAND NV. POSTLAND NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTLAND NV op de google maps. Adres en contacten POSTLAND NV
Location of POSTLAND NV on the google maps. Address and contacts of POSTLAND NV

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTLAND NV POSTLAND NV: CITIBANK | TOTAL | WASSERIJ DE LELIE | BERNADETTE COENEN | SCULPTURA BELGIE

Other related companies as POSTLAND NV: CITIBANK | TOTAL | WASSERIJ DE LELIE | BERNADETTE COENEN | SCULPTURA BELGIE

POSTLAND NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTLAND NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08022735595. Het bedrijf POSTLAND NV bevindt zich op het adres: Uilenbaan 90 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mail order. Producten gemaakt in POSTLAND NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTLAND NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTLAND NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTLAND NV, openstaande posities, locatie van POSTLAND NV op de kaart.

POSTLAND NV is a company, that was registered 1992 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is POSTLAND NV, company assigned to the tax number BE08022735595. The company POSTLAND NV is located at the address: Uilenbaan 90 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mail order. Products created in POSTLAND NV were not found.
The main activity of POSTLAND NV is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTLAND NV is not available. You also can look at reviews of POSTLAND NV, open positions, location of POSTLAND NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTLAND NV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTLAND NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTLAND NV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTLAND NV, employees, financial statistics.