BATTISTELLA-VAN HASSEL

Contactgegevens BATTISTELLA-VAN HASSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BATTISTELLA-VAN HASSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BATTISTELLA-VAN HASSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 51; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67334087 (+32-67334087) 67334087 (+32-67334087)

Fax (fax): +32 (15) 180-48-40 +32 (15) 180-48-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BATTISTELLA-VAN HASSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BATTISTELLA-VAN HASSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BATTISTELLA-VAN HASSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BATTISTELLA-VAN HASSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BATTISTELLA-VAN HASSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BATTISTELLA-VAN HASSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BATTISTELLA-VAN HASSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BATTISTELLA-VAN HASSEL
Products information BATTISTELLA-VAN HASSEL

BTW identificatienummer (tax): BE09381195068
Ondernemingsnummer: 9903869628
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 622,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BATTISTELLA-VAN HASSEL
(Get full report from official database of BE for BATTISTELLA-VAN HASSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BATTISTELLA-VAN HASSEL
Addition kinds of activities for BATTISTELLA-VAN HASSEL

01190202. Milo boerderij | Milo farm
02729901. Burro boerderij | Burro farm
22119922. Stretch stoffen, katoen | Stretch fabrics, cotton
22580300. Net- en nettingproducten | Net and netting products
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
36250204. Relais, elektrische stroom | Relays, electric power
50879912. Upholsterers 'apparatuur en benodigdheden | Upholsterers' equipment and supplies

Werken bij BATTISTELLA-VAN HASSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BATTISTELLA-VAN HASSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BATTISTELLA-VAN HASSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BATTISTELLA-VAN HASSEL. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van BATTISTELLA-VAN HASSEL in sociale netwerken
Look for responds of BATTISTELLA-VAN HASSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BATTISTELLA-VAN HASSEL. Laat een reactie achter voor BATTISTELLA-VAN HASSEL. BATTISTELLA-VAN HASSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BATTISTELLA-VAN HASSEL. Leave a respond for BATTISTELLA-VAN HASSEL. BATTISTELLA-VAN HASSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BATTISTELLA-VAN HASSEL op de google maps. Adres en contacten BATTISTELLA-VAN HASSEL
Location of BATTISTELLA-VAN HASSEL on the google maps. Address and contacts of BATTISTELLA-VAN HASSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BATTISTELLA-VAN HASSEL BATTISTELLA-VAN HASSEL: De Kringwinkel Maasland | Ypko NV | ?T GAZETJE | MATHIEU VANDERLOCHT | Reunis

Other related companies as BATTISTELLA-VAN HASSEL: De Kringwinkel Maasland | Ypko NV | ?T GAZETJE | MATHIEU VANDERLOCHT | Reunis

BATTISTELLA-VAN HASSEL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BATTISTELLA-VAN HASSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09381195068. Het bedrijf BATTISTELLA-VAN HASSEL bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 51; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 622,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
De hoofdactiviteit van BATTISTELLA-VAN HASSEL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BATTISTELLA-VAN HASSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BATTISTELLA-VAN HASSEL, openstaande posities, locatie van BATTISTELLA-VAN HASSEL op de kaart.

BATTISTELLA-VAN HASSEL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BATTISTELLA-VAN HASSEL, company assigned to the tax number BE09381195068. The company BATTISTELLA-VAN HASSEL is located at the address: RUE DE LA STATION 51; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 622,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
The main activity of BATTISTELLA-VAN HASSEL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BATTISTELLA-VAN HASSEL is not available. You also can look at reviews of BATTISTELLA-VAN HASSEL, open positions, location of BATTISTELLA-VAN HASSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BATTISTELLA-VAN HASSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BATTISTELLA-VAN HASSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BATTISTELLA-VAN HASSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BATTISTELLA-VAN HASSEL, employees, financial statistics.